ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ KÉRASTASE

 

Ως η #1 επαγγελματική μάρκα πολυτελών προϊόντων περιποίησης μαλλιών στον κόσμο, η Kérastase έχει υιοθετήσει τα υψηλότερα πρότυπα ταλέντου για τους συνεργάτες της. Έχοντας περισσότερα από 15 χρόνια πορείας στον κομμωτικό χώρο, ο Αλέξανδρος Κυριακάκης, μέσα από το νέο αυτό ρόλο που δημιουργείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα εκπροσωπεί επίσημα την επαγγελματική κληρονομιά της μάρκας.

Ως Luxury Brands Expert, ο Αλέξανδρος θα συμβάλλει στην ανάδειξη της εικόνας και του περιεχομένου της Kérastase για τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές, ακολουθώντας τις σύγχρονες εκπαιδευτικές προδιαγραφές που έχει θέσει η μάρκα, θέτοντας την προσωποποιημένη περιποίηση ως πρώτη προτεραιότητα.

«Η Kérastase είναι μια σύγχρονη μάρκα που ξεχωρίζει για την ανωτερότητα της επαγγελματικής υπογραφής και την προσωποποιημένη περιποίηση που προσφέρει σε κάθε γυναίκα.

Στη νέα εποχή της επαγγελματικής ομορφιάς, όπου η εμπειρία είναι το απόλυτο ζητούμενο για κάθε καταναλωτή, η Kérastase δημιουργεί τον ρόλο του Luxury Brands Expert με στόχο να παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, ώστε οι επαγγελματίες κομμωτές να προσφέρουν με αυτοπεποίθηση τις υπηρεσίες που αναζητά η σύχγρονη γυναίκα.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Αλέξανδρος Κυριακάκης, με τις γνώσεις και την εμπειρία του, θα συμβάλει και θα εξελίξει το νέο αυτό ρόλο ακόμα περισσότερο», δηλώνει η Άννα Χαμαλλέλη, Brand Business Manager L’Oréal Professional Products.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στο δυναμικό της L’Oréal Professional Products εκπροσωπώντας την Kérastase, ένα love brand για εκατομμύρια γυναίκες και κομμωτές στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Η Kérastase αποτελεί συνώνυμο της αυτοπεποίθησης που δίνουν τα όμορφα και υγιή μαλλιά. Ως Luxury Brands Expert ο ρόλος μου είναι να αναδείξω τη φιλοσοφία της προσωποιημένης περιποίησης, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών, και πως αυτή μπορεί να μετατραπεί σε μια αξέχαστη εμπειρία, στο κομμωτήριο ή στο σπίτι», σημειώνει ο Αλέξανδρος Κυριακάκης.

Στο portfolio του Αλέξανδρου Κυριακάκη ως Luxury Brands Expert θα προστεθεί επίσης η Shu Uemura, ολοκληρώντας με αυτό τον τρόπο τη συνολική πρόταση της L’Oréal Professional Products στην εκπαίδευση των πολυτελών επαγγελματικών μαρκών.

Latest

Beach Finish Styling Spray | Lorvenn Hair Professionals

Beach waves have never been so breezy! Η Lorvenn Hair...

“Kayak Hall of Fashion”

Fashion Meeting….στο 1 Year Anniversary Party της γνωστής αλυσίδας...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Color Neutralizer Shampoos: Anti-Yellow, Anti-Red, Anti-Orange Perfect hair color in just one wash!

Ο ήλιος, η ρύπανση, το styling και το συχνό λούσιμο αποδυναμώνουν κάποιες χρωστικές των μαλλιών με αποτέλεσμα να χάνουν την ομοιομορφία και τoπλούσιο χρώμα...

Το Sebastian Professional, έχοντας στόχο πάντα το καλλιτεχνικό όραμα και τη δύναμη της αυτοέκφρασης, διόρισε τον Frederic Aspiras ως Global Creative & Culture Director

 Το Sebastian Professional, ένα επαγγελματικό brand περιποίησης μαλλιών συνώνυμο με τη δημιουργικότητα, την τέχνη και την καινοτομία στη βιομηχανία της ομορφιάς, ανακοινώνει με περηφάνια...

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια χρονιά στην PLMA, τη σημαντικότερη έκθεση στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας παγκοσμίως, που έλαβε χώρα...

Newsletter