ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ KÉRASTASE

 

Ως η #1 επαγγελματική μάρκα πολυτελών προϊόντων περιποίησης μαλλιών στον κόσμο, η Kérastase έχει υιοθετήσει τα υψηλότερα πρότυπα ταλέντου για τους συνεργάτες της. Έχοντας περισσότερα από 15 χρόνια πορείας στον κομμωτικό χώρο, ο Αλέξανδρος Κυριακάκης, μέσα από το νέο αυτό ρόλο που δημιουργείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα εκπροσωπεί επίσημα την επαγγελματική κληρονομιά της μάρκας.

Ως Luxury Brands Expert, ο Αλέξανδρος θα συμβάλλει στην ανάδειξη της εικόνας και του περιεχομένου της Kérastase για τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές, ακολουθώντας τις σύγχρονες εκπαιδευτικές προδιαγραφές που έχει θέσει η μάρκα, θέτοντας την προσωποποιημένη περιποίηση ως πρώτη προτεραιότητα.

«Η Kérastase είναι μια σύγχρονη μάρκα που ξεχωρίζει για την ανωτερότητα της επαγγελματικής υπογραφής και την προσωποποιημένη περιποίηση που προσφέρει σε κάθε γυναίκα.

Στη νέα εποχή της επαγγελματικής ομορφιάς, όπου η εμπειρία είναι το απόλυτο ζητούμενο για κάθε καταναλωτή, η Kérastase δημιουργεί τον ρόλο του Luxury Brands Expert με στόχο να παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, ώστε οι επαγγελματίες κομμωτές να προσφέρουν με αυτοπεποίθηση τις υπηρεσίες που αναζητά η σύχγρονη γυναίκα.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Αλέξανδρος Κυριακάκης, με τις γνώσεις και την εμπειρία του, θα συμβάλει και θα εξελίξει το νέο αυτό ρόλο ακόμα περισσότερο», δηλώνει η Άννα Χαμαλλέλη, Brand Business Manager L’Oréal Professional Products.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στο δυναμικό της L’Oréal Professional Products εκπροσωπώντας την Kérastase, ένα love brand για εκατομμύρια γυναίκες και κομμωτές στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Η Kérastase αποτελεί συνώνυμο της αυτοπεποίθησης που δίνουν τα όμορφα και υγιή μαλλιά. Ως Luxury Brands Expert ο ρόλος μου είναι να αναδείξω τη φιλοσοφία της προσωποιημένης περιποίησης, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών, και πως αυτή μπορεί να μετατραπεί σε μια αξέχαστη εμπειρία, στο κομμωτήριο ή στο σπίτι», σημειώνει ο Αλέξανδρος Κυριακάκης.

Στο portfolio του Αλέξανδρου Κυριακάκη ως Luxury Brands Expert θα προστεθεί επίσης η Shu Uemura, ολοκληρώντας με αυτό τον τρόπο τη συνολική πρόταση της L’Oréal Professional Products στην εκπαίδευση των πολυτελών επαγγελματικών μαρκών.

Latest

GMS SALON+ ACADEMY

Πρωτοποριακή Εκπαίδευση για Επαγγελματίες Κομμωτές στη GMS Salon+ The...

ΓΥΑΛΙΑ BOSS ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024

ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024, Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ...

DOLCE&GABBANA DEVOTION: Mια αυθεντική δήλωση αγάπης.

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο...

INSPIRATION DAYS – The Non-Ammonia Edition

Τα Inspiration Days, το μοναδικό εκπαιδευτικό road show της...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

INSPIRATION DAYS – The Non-Ammonia Edition

Τα Inspiration Days, το μοναδικό εκπαιδευτικό road show της L’Oréal Professionnel, ξεκίνησε στην Αλεξανδρούπολη κι συνεχίζει με ακόμη 3 πόλεις! Η απόλυτη ομάδα...

Ανακαλύψτε τη ΝΕΑ IGORA VIBRANCE της Schwarzkopf Professional – την Ημι-Μόνιμη Σειρά Βαφών που σας προσφέρει ακόμα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Με μια ατελείωτη χρωματική παλέτα, πολλέςευκαιρίες υπηρεσιών, ευέλικτες εφαρμογές καισυνεχώς εξελισσόμενες τεχνικές η IGORAVIBRANCE είναι εκείνο TO brand για τους κομμωτέςπου δε σταματά...

Color Refresh & Shine Mask Αναβαθμίστε το χρώμα σας στη στιγμή!

Θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια του χρώματος των μαλλιών σας δίνοντας ένα boost στο χρώμα, αλλά και στην υγεία τους; 10 λεπτά αρκούν! Αναβαθμίστε το...

Newsletter