Νέα σειρά Schwarzkopf Professional Bonacure R-TWO με τεχνολογία Double Bonding

Η Schwarzkopf Professional παρουσιάζει τη ΝΕΑ σειρά  Bonacure R-TWO με τεχνολογία Double Bonding που προσφέρει άμεση επανόρθωση για τη μεταμόρφωση των εξαιρετικά ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Η Schwarzkopf Professional αλλάζει τα δεδομένα στην επανόρθωση των μαλλιών με τη νέα σειρά Bonacure RTWO – μια πρωτοποριακή σειρά η οποία παρέχει στους κομμωτές και στους τελικούς καταναλωτές μια γρήγορη, απλή και αξιόπιστη λύση για την επανόρθωση σε βάθος, των εξαιρετικά κατεστραμμένων και ταλαιπωρημένων μαλλιών.  

Τα μαλλιά που έχουν υποστεί πολλές τεχνικές και φυσικές εργασίες μπορεί να εμφανίσουν σημάδια έντονης φθοράς στην εσωτερική και στην εξωτερική τους δομή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να είναι τραχιά, θαμπά, δύσκολα στη διαχείριση, αδύναμα, επιρρεπή στο σπάσιμο και χωρίς ελαστικότητα.

Το Bonacure R-TWO από τη Schwarzkopf Professional, είναι ενισχυμένο με τη νέα τεχνολογία μεταμόρφωσης Double Bonding και αποτελεί μια σειρά vegan και free-from προϊόντων που επανορθώνουν άμεσα τα μαλλιά σε δύο μόλις βήματα, παρέχοντας στους επαγγελματίες κομμωτές την απόλυτη αυτοπεποίθηση όταν προτείνουν υπηρεσίες κομμωτηρίου και ρουτίνες περιποίησης για το σπίτι. 

Επανόρθωση, Επαναφορά, Αποκατάσταση και Ανανέωση με το RTWO της Schwarzkopf Professional.

Bonacure RTWOTwo Steps to Rapid Reset:

Το Bonacure R-TWO έχει ως σκοπό να κάνει την περιποίηση των μαλλιών πιο γρήγορη και εύκολη προσφέροντας πάντα στους επαγγελματίες κομμωτές και στις πελάτισσές τους αυτοπεποίθηση και σιγουριά κατά τη διαδικασία της βαφής και του styling. Μπορούν να συνδυάσουν τα προϊόντα της σειράς σε δύο εύκολα βήματα, με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες των μαλλιών.

Σχεδιασμένη για τα εξαιρετικά ταλαιπωρημένα μαλλιά που έχουν υποστεί πολλές τεχνικές εργασίες, αυτή η νέα καινοτομία της Schwarzkopf Professional προσφέρει άμεση επανόρθωση της φθοράς των μαλλιών που αντιστοιχεί σε*:

 • 1x Ξάνοιγμα
 • 2x Υπηρεσίες Balayage
 • 20,000x Βουρτσίσματα**

* Όλα τα αποτελέσματα προέκυψαν έπειτα από ξεχωριστές δοκιμές.

** Συνδυασμός δύο προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του R-Two Sealer.

Σε μόλις μια εφαρμογή, προσφέρει άμεσα (σε σύγκριση με μαλλιά που δεν έχουν δεχθεί θεραπεία):

 • 93% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας***
 • 90% λιγότερες σπασμένες άκρες***
 • 10x μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στην επαναλαμβανόμενη φθορά της τρίχας
 • 14 ημέρες**** αποδεδειγμένα αποτελέσματα μεταμόρφωσης

*** Συνδυασμός δύο προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του RTwo Sealer.

**** Έως και 14 ημέρες, με τη χρήση του ολοκληρωμένου συστήματος προϊόντων. Τα αποτελέσματα μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών, την ποιότητα και το ιστορικό.

Bonacure RTWO – Τεχνολογία και Επιστημονική Βάση Double Bonding:

Γιατί είναι σημαντικοί οι δεσμοί της τρίχας;

Οι δεσμοί της τρίχας είναι ζωτικής σημασίας διότι οποιαδήποτε τροποποίηση της κατάστασής τους σε μοριακό επίπεδο επηρεάζει τα γενικά χαρακτηριστικά της, όπως είναι η δύναμη, η ελαστικότητα, η λάμψη, η κίνηση, το σχήμα και η ικανότητά της να είναι ανθεκτική στη φθορά. Ωστόσο, όταν τα μαλλιά έχουν υποστεί φθορές, αυτοί οι δεσμοί σπάνε και τα μαλλιά γίνονται αδύναμα και εύθραυστα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επιπλέον φθορές όπως σπασμένες άκρες και εν τέλη, σπάσιμο της τρίχας.

Για τη διατήρηση, την αποκατάσταση και την προστασία των δεσμών της τρίχας, η επιστημονικά αποδεδειγμένη τεχνολογία Double Bonding είναι το μυστικό πίσω από τα επαναστατικά, άμεσα και με διάρκεια αποτελέσματα της σειράς Bonacure R-TWO.

Τι είναι η Τεχνολογία Double Bonding;

Η Τεχνολογία Double Bonding επανορθώνει ενεργά τους σπασμένους δεσμούς, ενεργοποιώντας τη δημιουργία νέων δεσμών στο εσωτερικό των ινών της τρίχας. Ενισχύει άμεσα και ταυτόχρονα τον εσωτερικό φλοιό των ινών της τρίχας και ενδυναμώνει τη δομή άλφα-έλικα των ινών της τρίχας, ενισχύοντας την προοπτική επαναφοράς των ινών στην αρχική τους κατάσταση, αφού έχουν παραποιηθεί. 

Ποια είναι τα αποτελέσματα δημιουργίας νέων δεσμών της τρίχας;

Κάθε ίνα είναι πιο δυνατή και πιο ανθεκτική στις μελλοντικές επαναλαμβανόμενες φθορές, έχοντας περισσότερη δύναμη και αυξημένη διάρκεια ζωής.

Συμπληρωματικές Τεχνικές Υπηρεσίες:

 • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ + ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Restoring Essence + Rescuing Treatment

 • Για εντατική ενδυνάμωση των μαλλιών.
 • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ + ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Restoring Essence + Renewal Sealer

 • Γρήγορη S.O.S. λύση κατά τη διάρκεια πολλαπλών διαδικασιών αποχρωματισμού.
 • Σφράγιση του περιτριχίου δημιουργώντας μια προστατευτική ασπίδα.

Υπηρεσίες Περιποίησης Bond-Building:

 • ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ + ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Resetting Shampoo + Rescuing Treatment

 • Εντατική αναδόμηση και ενίσχυση των εξαιρετικά ταλαιπωρημένων μαλλιών, προλαμβάνοντας την επιπλέον φθορά.
 • Προετοιμασία των μαλλιών για μελλοντικές τεχνικές υπηρεσίες.
 • ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ + ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Resetting Shampoo + Renewal Sealer

 • Σφράγιση του περιτριχίου για μελλοντικές τεχνικές υπηρεσίες.
 • Ενίσχυση της ανθεκτικότητας των μαλλιών στους καθημερινούς παράγοντες καταπόνησης και στην επαναλαμβανόμενη φθορά.

Bonacure R-TWO – Online, Digital & Εκπαίδευση:

Ανακαλύψτε περισσότερες λεπτομέρειες για το  Bonacure R-TWO στην ιστοσελίδα της Schwarzkopf Professional και εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της Τεχνολογίας Double Bonding:https://www.schwarzkopfprofessional.com/gr/el/care/bonacure/rtwo.html

Η Schwarzkopf Professional, ως Partner in Craft για κάθε κομμωτή, κατανοεί ότι κάθε κομμωτής ακολουθεί το δικό του μοναδικό μονοπάτι και είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη, προσφέροντας παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση σχεδιασμένη για να βοηθήσει τον καθένα να γίνει ο κομμωτής που επιθυμεί να είναι αύριο. Ανακαλύψτε τη σειρά εκπαιδευτικών blog της Schwarzkopf Professional και το μεικτό εκπαιδευτικό της πρόγραμμα – μια πλούσια μαθησιακή εμπειρία που συνδυάζει φυσική και ψηφιακή εκπαίδευση και επιτρέπει σε όλους να μαθαίνουν με τον τρόπο που τους ταιριάζει καλύτερα: https://eacademy.schwarzkopfprofessional.com/gr/el/welcome.html

Bonacure RTWO – Τα προϊόντα με μια ματιά:

 • Bonacure RTWO Restoring Essence – Ένα essence άμεσης δημιουργίας δεσμών για χρήση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την τεχνική υπηρεσία.
 • Για χρήση ως μέρος του συστήματος δύο βημάτων μαζί με το RTWO Rescuing Treatment ή το Renewal Sealer για ενισχυμένη περιποίηση και επανόρθωση. 
 • Χωρίς σιλικόνες και τεχνητά χρωστικά. Χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης.
 • Bonacure R-TWO Resetting Shampoo – Ένα απαλό σαμπουάν ενδυνάμωσης χωρίς sulphates και σιλικόνες για εξαιρετικά ταλαιπωρημένα μαλλιά. Εξουδετερώνει το επίπεδο pH της τρίχας μετά τις τεχνικές υπηρεσίες. Χωρίς Sodium Lauryl Sulphate & Sodium Laureth Sulphate, σιλικόνες και τεχνητά χρωστικά.Χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης.
 • Bonacure RTWO Rescuing Treatment – Μια εντατική θεραπεία ενδυνάμωσης. Χωρίς σιλικόνες και τεχνητά χρωστικά. Χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης.
 • Bonacure RTWO Renewal Sealer – Μια μάσκα μαλλιών άμεσης ενδυνάμωσης που δεν ξεβγάζεται και προσφέρει έλεγχο του φριζαρίσματος και προστασία από την θερμότητα έως και 230°C. Χωρίς σιλικόνες και τεχνητά χρωστικά. Χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης.

Latest

Beach Finish Styling Spray | Lorvenn Hair Professionals

Beach waves have never been so breezy! Η Lorvenn Hair...

“Kayak Hall of Fashion”

Fashion Meeting….στο 1 Year Anniversary Party της γνωστής αλυσίδας...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Beach Finish Styling Spray | Lorvenn Hair Professionals

Beach waves have never been so breezy! Η Lorvenn Hair Professionals δημιουργεί το απόλυτο must-have του καλοκαιρινού νεσεσέρ, το νέο Beach Finish Sea Salt Spray...

Η Arren Men’s Grooming λανσάρει 3 νέα ειδικά προϊόντα για περιπτώσεις τριχόπτωσης και πιτυρίδας.

Η Arren Men’s Grooming λανσάρει 3 νέα ειδικά προϊόντα για περιπτώσεις  τριχόπτωσης και πιτυρίδας. Η Arren Men’s Grooming παρουσιάζει το Arren ClearShampoo, το Arren Fortify...

Color Neutralizer Shampoos: Anti-Yellow, Anti-Red, Anti-Orange Perfect hair color in just one wash!

Ο ήλιος, η ρύπανση, το styling και το συχνό λούσιμο αποδυναμώνουν κάποιες χρωστικές των μαλλιών με αποτέλεσμα να χάνουν την ομοιομορφία και τoπλούσιο χρώμα...

Newsletter