ΝΕΟ FIBRE CLINIX

 

 

Η ολοκαίνουρια σειρά FibreClinix προσφέρει τη πιο προηγμένη και ισχυρή τεχνολογία επανόρθωσης της SchwarzkopfProfessional, με πλήρη εξατομίκευση τόσο στο κομμωτήριο όσο και στην καθημερινή ρουτίνα του σπιτιού.

Η ανάγκη για εξατομικευμένη περιποίηση των μαλλιών έχει μεγαλώσει. Οι καταναλωτές αναζητούν εξατομικευμένα προϊόντα και εμπειρίες, τα οποία καλύπτουν αποκλειστικά τις προσωπικές τους ανάγκες, στο κομμωτήριο αλλά και στο σπίτι. Παρόλα αυτά, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις τις σωστές λύσεις, μιας και συχνά τα μαλλιά μας έχουν ταυτόχρονα πολλαπλές ανάγκες. Μπορεί να είναι από ξηρά και ταλαιπωρημένα έως βαμμένα και λεπτά (και ό,τι μπορεί να προκύψει στο ενδιάμεσο!). Για αυτό το λόγο, οι εξειδικευμένες συμβουλές από επαγγελματίες κομμωτές και οι εξατομικευμένες υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών βρίσκονται σε τόσο υψηλή ζήτηση. Ευτυχώς, η πιο προηγμένη και ισχυρή τεχνολογία επανόρθωσης της SchwarzkopfProfessional είναι πλέον διαθέσιμη στα κομμωτήρια αλλά και στο σπίτι. 

 

Σχεδιασμένη με εντυπωσιακά ολογραφικά στοιχεία και σε τόνους του παστέλ, αυτή η πρωτοποριακή σειρά είναι όχι μόνο όμορφη, αλλά σου προσφέρει και επαγγελματική περιποίηση, ενώ παράλληλα η υψηλής-απόδοσης προσέγγιση προσφέρει εξατομικευμένες θεραπείες για την απόλυτη μεταμόρφωση των μαλλιών – από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

 

FibreClinix στο κομμωτήριο και στο σπίτι:

Καθώς οι καταναλωτές ψάχνουν για συμβουλές από ειδικούς και προσωποποιημένες λύσεις, οι εξατομικευμένες μορφές εξυπηρέτησης που αντικατοπτρίζουν τις ατομικές τους ανάγκες είναι πλέον απαραίτητες. Η SchwarzkopfProfessional το κατανοεί αυτό και για αυτό άλλωστε το νέο FibreClinix προσφέρει εξατομικευμένη περιποίηση σε κάθε στάδιο.  Ακολουθώντας μια ολιστική προσέγγιση, η μεταμόρφωση των μαλλιών ξεκινά από το κομμωτήριο με μια εξατομικευμένη υπηρεσία Tribond, η οποία μεταμορφώνει τις ίνες της τρίχας και επαναφέρει τα μαλλιά στη φυσική τους κατάσταση.

 

Σαμπουάν – το ευχάριστο, αλλά αποτελεσματικό σαμπουάν FibreClinixTribond, καθαρίζει και προετοιμάζει τα μαλλιά για την εξατομικευμένη θεραπεία FibreClinix.


Θεραπεία – Δύο επιλογές σε θεραπείες FibreClinixTribondTreatments (για λεπτά ή χονδρά μαλλιά) είναι διαθέσιμες. Οι ισχυρές φόρμουλες ενώνουν τους εσωτερικούς δεσμούς της τρίχας για βελτιωμένη ανθεκτικότητα και δύναμη, ενώ η εξωτερική δομή των μαλλιών σφραγίζεται για μεγαλύτερη διαχειρισιμότητα και λάμψη.

 

Εξατομίκευση – επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα FibreClinixBoosters, σχεδιασμένα να αναμειγνύονται με τη σχετική θεραπεία FibreClinixTribondTreatment και να στοχεύουν τόσο στην εσωτερική όσο και στο εξωτερική φθορά της τρίχας καλύπτοντας συγκεκριμένες ανάγκες των μαλλιών:

 

·         Fibre Clinix Vibrancy Boosterγιαβαμμέναμαλλιά

·         Fibre Clinix Fortify Boosterγιαταλαιπωρημέναμαλλιά

·         Fibre Clinix Hydrate Boosterγιαξηράμαλλιά

·         Fibre Clinix Volumize Boosterγιαλεπτάμαλλιά

·         Fibre Clinix Tame Boosterγιααπείθαρχαμαλλιά

 

Υπηρεσία μετά τη βαφή:

Χάρη στην ισχυρή του απόδοση στην επανόρθωση και τις πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης, το FibreClinix είναι η καταλληλότερη υπηρεσία μετά τη βαφή, για πιο δυνατά και πιο λαμπερά μαλλιά. Στο σπίτι, το FibreClinix σας βοηθάει να κλειδώσετε το χρώμα στο εσωτερικό της τρίχας, για έως και 90% διατήρηση του χρώματος!

 

Διατήρηση στο σπίτι:

Για αποτελέσματα με μεγαλύτερη διάρκεια, η διατήρηση του αποτελέσματος γίνεται στο σπίτι με μια ρουτίνα περιποίησης, εξατομικευμένη στις ανάγκες των μαλλιών της πελάτισσας. Κάθε σειρά είναι σχεδιασμένη με συστατικά εμπνευσμένα από τα καλλυντικά:

 

·         FibreClinixVibrancy – η σύνθεσή του με AHA ενισχύει τη ζωντάνια του χρώματος για αποτελέσματα με μεγαλύτερη διάρκεια 

 

·         FibreClinixFortify – η σύνθεσή του με Niacinamide ενδυναμώνει και θρέφει τις ίνες της τρίχας

 

·         FibreClinixHydrate – η σύνθεσή του με Σύμπλεγμα Squalane εξισορροπεί το επίπεδο υγρασίας και βοηθάει στην αύξηση της ελαστικότητας

 

·         FibreClinixVolumize – η σύνθεσή του με Phytokine προσφέρει ανάλαφρη και πιο γεμάτη αίσθηση στα μαλλιά

 

·         FibreClinixTame – η σύνθεσή του με Ceramides τιθασεύει ορατά τη δομή της τρίχας και λειαίνει την επιφάνειά της, για μαλλιά που δεν φριζάρουν.

 

 

Κάθε σειρά FibreClinix για το σπίτι περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα: Σαμπουάν, Conditioner, LeaveInConditioner, Θεραπεία και Booster. Για πλήρη εξατομίκευση, το FibreClinixBooster μπορεί να αναμιχθεί με τις θεραπείες FibreClinix για να στοχεύσει σε πολλαπλές ανάγκες των μαλλιών σε κάθε χρήση.

 

 

Η Τεχνολογία FibreClinix:

Χάρη στην ισχυρή τεχνολογία επανόρθωσης της SchwarzkopfProfessional, το FibreClinix έχει θέσει ένα νέο ορόσημο με εξατομικευμένες λύσεις για όλους τους τύπους μαλλιών, στο κομμωτήριο αλλά και στο σπίτι:

 

·         Τεχνολογία TripleBonding– η προηγμένη Τεχνολογία Bonding, η οποία βασίζεται σε 10 χρόνια έρευνας, ενδυναμώνει τη δομή της τρίχας από το εσωτερικό της και χτίζει νέους δεσμούς, προσφέροντας έως και 10 φορές πιο δυνατά μαλλιά*.

 

·         Τεχνολογία C21 – μια εξαιρετικά αποτελεσματική τεχνολογία που προστατεύει την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η τεχνολογία C21 αναπληρώνει τα κενά στις C21-Λιπιδικές αλυσίδες που υπάρχουν στην τρίχα, επαναφέροντας το περιτρίχιο πιο κοντά στην τέλεια φυσική του κατάσταση χαρίζοντας ενισχυμένη λάμψη και καλύτερη διαχειρισιμότητα.

 

Όταν χρησιμοποιείται ως σύστημα με το TribondShampoo και τις θεραπείες,  η τεχνολογία του επανορθώνει την εσωτερική και εξωτερική δομή της τρίχας για έως και 60 ημέρες**, προσφέροντας απόλυτο σφράγισμα στα πορώδη μαλλιά***.

 

 

Latest

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και...

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα»

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα», 22/9/2023, ώρα 8:30μμ Ένας ερωτικός ύμνος...

Νέα Γενική Διευθύντρια της L’Oréal Hellas, Alessandra Delfini

Η L’Oréal Hellas ανακοινώνει ότι η κα. Alessandra Delfini...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

ESTETICA HELLAS MAGAZINE

 

Estetica Magazine

 

Το περιοδικό Estetica Hellas, αποτελεί μέρος ενός διεθνούς δικτύου και η μητρική εταιρία, στεγάζεται στο Τορίνο, στη Βόρεια Ιταλία.

 

Το δίκτυό μας

 

Το δίκτυο απαριθμεί 26 διεθνείς εκδόσεις οι οποίες διανέμονται σε 60 χώρες με συνολική κυκλοφορία, τα 335.000 τεύχη.

 

Τα κεντρικά γραφεία συντακτών, τα γραφεία πωλήσεων και διοίκησης, εδρεύουν στο Τορίνο, στην Ιταλία. Όμως, το Esteticaβασίζεται επίσης σε ομάδες που βρίσκονται στο Παρίσι, το Λονδίνο, την Φρανκφούρτη και την Βαρκελώνη, όπως και σε ειδικούς συντάκτες σε κάθε γωνιά της γης. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό του περιοδικού και δουλεύουν και για το διεθνές site του περιοδικού, www.esteticamagazine.com.

 

To Estetica Hellas, εκδόθηκε για πρώτη φορά το 2002 από τον εκδοτικό Όμιλο Direction Business Network και καθιερώθηκε στο χώρο της κομμωτικής τέχνης, στην Ελλάδα.

 

Κάθε χρόνο, τέσσερις εκδόσεις (Ιανουάριος -  Φεβρουάριος, Μάρτιος – Aπρίλιος, Ιούλιος – Αύγουστος,  Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)  παρουσιάζουν τις τελευταίες δουλειές των παγκοσμίου φήμης στυλιστών μαλλιών.

 

 Mαζί με τα τεύχη του περιοδικού, αποστέλλονται και δύο Special Collection Albums (Μάϊος- Ιούνιος, Νοέμβριος – Δεκέμβριος),  ειδικά σχεδιασμένα «βιβλία look», που εμπνέουν τους στυλίστες και τους πελάτες.

 

Στην Ελλάδα, το ESTETICA, διανέμεται σε 7.000 κορυφαία σαλόνια κομμωτικής.

 

Estetica: το περιοδικό

 

Το Estetica, είναι market leader στον εξειδικευμένο τύπο και προσφέρει πληροφορίες για νέα προϊόντα, εκθέσεις, σεμινάρια, photo collections, καθώς και όλα τα τελευταία νέα για τις τάσεις στα μαλλιά. Το κυρίως μέρος του περιοδικού, το EsteticaInternational είναι κοινό σε όλες τις εκδόσεις και μεταφράζεται σε 5 διαφορετικές γλώσσες. Παρουσιάζει μια εκπληκτική άποψη των καλύτερων hairstyles και fashiontrends από όλο τον κόσμο. Το μπροστινό κομμάτι, ειδικά στην Ελλάδα, περιλαμβάνει πρωτογενή πληροφόρηση για τα νέα, τις ενέργειες, τα προϊόντα, τις κομμωτικές προτάσεις των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, συνεντεύξεις κομμωτών και νέα από τη βιομηχανία της μόδας.

 

Η Ιστορία μας

 

Το Estetica, ιδρύθηκε το 1946 και από τότε εδραιώθηκε ως το πιο ενημερωτικό έντυπο στις πρώτες γραμμές της Ιταλικής κομμωτικής βιομηχανίας.

 

Από τότε, εδώ και περίπου 60 χρόνια, το Estetica έχει καθιερωθεί σαν σημείο αναφοράς για τον χώρο της μόδας των μαλλιών με περιεχόμενο και πληροφορίες ειδικά για τους επαγγελματίες της κομμωτικής τέχνης και θεματολογία που εκτείνεται από τα fashion trends στο salon management. Η επιτυχία του περιοδικού, οδήγησε στην εξάπλωση σε άλλες χώρες όπως και στο νέο Estetica Ιαπωνίας, το 1958, το οποίο ακολούθησαν οι εκδόσεις του Περού, της Λατινικής Αμερικής και της Μέσης Ανατολής το 1962-1963.

 

Έκτοτε, το περιοδικό εξαπλώθηκε σε συνολικά 26 χώρες, ανάμεσα στις οποίες, εδώ και 13 χρόνια, είναι και η Ελλάδα.

 

 

 

Επικοινωνία

 

ESTETICA HELLAS

 

Direction Business Network

 

Μικράς Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι

 

Τηλ.: 210-7712400

 

Fax: 210-778509

 

email: latou@direction.gr

 

 

 

ΦρύνηΛάτου

 

ΔιευθύντριαΈκδοσης

 

 

 

ESTETICA INTERNATIONAL NETWORK

 

Edizioni Esav-Via Cavour, 50_10123 Torino ( Italy)

 

Tel +39 011 83921242 Fax +39 011 8171188

 

Λαμπερές παρουσίες στην 70η επέτειο των Ελληνικών Kαλλιστείων στην καρδιά της Αθήνας!

Με ένα εντυπωσιακό party μαζί με τις αγαπημένες του Star Hellas - Miss Hellas - Miss Young όλων των ετών γιόρτασε τα 70α του γενέθλια ο πιο εμβληματικός διαγωνισμός ομορφιάς στην Ελλάδα!

GET INSPIRED BY REDKEN!

H REDKEN, η νο1 επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το εκπαιδευτικό workshop με τίτλο «Get Inspired by Redken”, στις 21/03/2022 στο Τhe Hub Athens.

Newsletter