NIOXIN: H AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΙΩΣΗ

 
Οι καινοτόμοι τεχνολογίες του Nioxin προσφέρουν πραγματικές λύσεις στην αραίωση των μαλλιών και αξιοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα φυσικά σας μαλλιά, προκαλώντας επανάσταση στον κλάδο των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών και προσφέροντας ελπίδα και αυτοπεποίθηση σε άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Οι επιστημονικές
πρόοδοι στον τομέα της αραίωσης των μαλλιών μάς επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι. Πάνω από το 70% των καταναλωτών που χρησιμοποίησαν Nioxin παρατήρησαν πιο υγιή και πιο πυκνά στην όψη μαλλιά σε μόλις τέσσερις εβδομάδες. Το Nioxin προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα αντιμετώπισης της αραίωσης των μαλλιών και είναι το Νο1 στις ΗΠΑ προτεινόμενο από κομμωτές προϊόν κατά της αραίωσης των μαλλιών που οφείλεται σε αδύναμα μαλλιά.
 
5 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
Οι θεραπείες Nioxin ξεκινούν με ένα θεραπευτικό μασάζ, το οποίο αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, ούτως ώστε κάθε τριχοθυλάκιο να μπορεί να λαμβάνει περισσότερα θρεπτικά συστατικά – με αυτόν τον τρόπο ενδυναμώνεται η ρίζα και μεγιστοποιείται η δυναμική ανάπτυξη των μαλλιών σας. Οι 5 θεραπείες Nioxin είναι:

1. ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ: Η Derma Renew Therapy αποτελεί μια θεραπεία απολέπισης στο δέρμα της κεφαλής. Με τη βοήθεια του προϊόντος Scalp Renew, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το περιττό σμήγμα, επιταχύνοντας την ανάπλαση του δέρματος της κεφαλής έως και 34%. Συστήνεται η Derma Renew μαζί με ένα θεραπευτικό μασάζ Nioxin κάθε 30-45 ημέρες, για να επιτευχθεί η τέλεια υποδομή για μια πιο πυκνή, πιο πλούσια όψη μαλλιών.

2. ΒΑΘIΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣH ΜΑΛΛIΩΝ: Η Density Repair Therapy ενδυναμώνει το στέλεχος της τρίχας απέναντι στη φθορά και μειώνει το σπάσιμο. Μετά το θεραπευτικό μασάζ Nioxin ακολουθεί η εφαρμογή του προϊόντος Deep Repair Hair Masque. Παράγοντες εντατικής περιποίησης κάνουν τα μαλλιά λεία και ευκολοχτένιστα, χαρίζοντάς τους μια αίσθηση υγείας και βαθιάς αναδόμησης.

3. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ: Η Density Protect Therapy συμβάλλει στη μείωση του σπασίματος των τριχών και στην αποκατάσταση μιας πυκνής και υγιούς όψης μαλλιών, με λάμψη και ανανεωμένη ζωντάνια. Η υπηρεσία αρχίζει με ένα θεραπευτικό μασάζ NIOXIN και συνεχίζεται χωρίς ξέβγαλμα με την εφαρμογή του προϊόντος Density Protection στο δέρμα της κεφαλής.

4. ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ: Η Density Revive Therapy είναι σχεδιασμένη για περιοχές όπως το μπροστινό άκρο των μαλλιών που υποχωρεί ή το στεφάνι που παρουσιάζει αραίωση. Χάρη στο προϊόν Hair Booster περιποιείται τα μαλλιά και συμβάλλει στην προστασία του κεράτινου περιβλήματος από τη φθορά. Συμπεριλαμβάνει ένα θεραπευτικό μασάζ.

5. ΠΛΟΥΣΙΑ ΟΨΗ: Η Diameter Boost Therapy, χάρη στο καινοτομικό προϊόν Diaboost, αυξάνει άμεσα τη διάμετρο της κάθε τρίχας και την πυκνότητα των μαλλιών από τη ρίζα τόσο, ώστε δίνει την αίσθηση έως και 11.000 περισσότερων τριχών.

Latest

GMS SALON+ ACADEMY

Πρωτοποριακή Εκπαίδευση για Επαγγελματίες Κομμωτές στη GMS Salon+ The...

ΓΥΑΛΙΑ BOSS ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024

ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024, Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ...

DOLCE&GABBANA DEVOTION: Mια αυθεντική δήλωση αγάπης.

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο...

INSPIRATION DAYS – The Non-Ammonia Edition

Τα Inspiration Days, το μοναδικό εκπαιδευτικό road show της...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

INSPIRATION DAYS – The Non-Ammonia Edition

Τα Inspiration Days, το μοναδικό εκπαιδευτικό road show της L’Oréal Professionnel, ξεκίνησε στην Αλεξανδρούπολη κι συνεχίζει με ακόμη 3 πόλεις! Η απόλυτη ομάδα...

Ανακαλύψτε τη ΝΕΑ IGORA VIBRANCE της Schwarzkopf Professional – την Ημι-Μόνιμη Σειρά Βαφών που σας προσφέρει ακόμα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Με μια ατελείωτη χρωματική παλέτα, πολλέςευκαιρίες υπηρεσιών, ευέλικτες εφαρμογές καισυνεχώς εξελισσόμενες τεχνικές η IGORAVIBRANCE είναι εκείνο TO brand για τους κομμωτέςπου δε σταματά...

Color Refresh & Shine Mask Αναβαθμίστε το χρώμα σας στη στιγμή!

Θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια του χρώματος των μαλλιών σας δίνοντας ένα boost στο χρώμα, αλλά και στην υγεία τους; 10 λεπτά αρκούν! Αναβαθμίστε το...

Newsletter