Ο ANTONIO CORRAL CALERO ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

 
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ LOOK:
•             Ξεκινώντας με νωπά μαλλιά, εφαρμόστε πολύ λίγη ποσότητα Moroccanoil Treatment και Heat Styling Protection από τη ρίζα ως τις άκρες ώστε να δημιουργήσετε την τέλεια βάση για το χτένισμα.
•             Στεγνώστε τα, ενώ παράλληλα τα ισιώνετε χρησιμοποιώντας το Moroccanoil Tourmaline Ceramic Hair Dryer*, και στη συνέχεια με μία χτένα δημιουργήστε ξεκάθαρη χωρίστρα στη μέση.
•             Χωρίστε τα μαλλιά σε δύο τμήματα και ισιώστε τα με το Moroccanoil Titanium Ceramic Hairstyling Iron* ξεκινώντας από τα κάτω τμήματα και σταδιακά ανεβαίνοντας.
•             Όταν τα μαλλιά είναι πια ολόισια, με μία χτένα πηγαίνετε την δεξιά πλευρά προς τα πίσω, ακολουθώντας το σχήμα του κεφαλιού για να πετύχετε φυσικό κυματιστό αποτέλεσμα. Μετά, ψεκάστε αυτή την πλευρά των μαλλιών από τη ρίζα ως την κορυφή του αυτιού με το Moroccanoil Luminous Hairspray in Strong για τέλειο κράτημα. Επαναλάβετε το ίδιο και στην αριστερή πλευρά των μαλλιών.

Latest

- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου!

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από τις Εκδόσεις...

Newsletter