OΙ Γ. ΒΡΥΩΝΗΣ ΚΑΙ Ν.ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ THΣ C:EHKO ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ

 
Σε ένα γενικευμένο περιβάλλον οικονομικής αστάθειας και κόντρα σε όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις που αφορούν την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, η G&amp,N Gabrielle L.P. ανέλαβε επίσημα την αποκλειστική αντιπροσώπευση σε Ελλάδα και Κύπρο της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας στο χώρο της κομμωτικής, C:EHKΟ. Οι Γιώργος Βρυώνης και Νίκος Μπουλούκος μάς εξηγούν τους λόγους και μας αναλύουν τους στόχους τους.
 
Μιλήστε μας για την G&amp,N Gabrielle.
Η G&amp,N Gabrielle L.P. είναι η μετουσίωση ενός κοινού οράματος, που έγινε πραγματικότητα τον Ιούλιο του 2015. Η εταιρεία μας, σε ένα γενικευμένο περιβάλλον οικονομικής αστάθει- ας και κόντρα σε όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις που αφορούν την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, ανέλαβε επίσημα την αποκλειστική αντιπροσώπευση σε Ελλάδα και Κύπρο της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας στο χώρο της κομμωτικής, C:EHKO. Την εταιρεία μας την πλαισιώνουν καταξιωμένοι άνθρωποι με πολυετή εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής και των επιχειρήσεων. Ιδιαίτερη μνεία θα ήταν φρόνιμο να γίνει στο διευθυντή εκπαίδευσης και τεχνικό μας, Μιχάλη Βούλγαρη.
 
Ποιοι είναι οι στόχοι της G&amp,N Gabriellle και ποια η εμπορική πολιτική που θέλει να εφαρμόσει στον ελλαδικό χώρο,
Βασικός άξονας στη φιλοσοφία όλων των ανθρώπων που απαρτίζουν την εταιρεία μας κα τέχει ο επαγγελματίας κομμωτής. Δεν θα μπορούσε λοιπόν ο στόχος της G&amp,N Gabrielle να είναι άλλος πέρα από την εκπλήρωση στο έπακρο των αναγκών, των επιθυμιών και των «θέλω» των πελατών μας. Μεγάλο βάρος δίνεται στο κομμάτι της εκπαίδευσης του δικτύου μας με συνεχόμενα τεχνικά σεμινάρια, καθώς και εκπαιδευτικά ταξίδια στην ακαδημία μας στο Βερολίνο. Η εμπορική πολιτική που έχουμε χαράξει σε ό,τι αφορά τη δραστηριότητά μας στην ελληνική αγορά, είναι εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζουν τον επαγγελματία κομμωτή τού σήμερα. Με την ίδια ευαισθησία και σεβασμό για το χώρο και το αντικείμενο που αντιπροσωπεύουμε, η G&amp,N Gabrielle επαναπροσδιορίζει την εμπορική δυναμική της Ελλάδας και εκτός συνόρων, ανοίγοντας τα φτερά της στην αγορά της Κύπρου, δημιουργώντας ένα αξιόλογο δίκτυο διανομής.

Ποια είναι η C:EHKO,
Η C:EHKO είναι μια αμιγώς γερμανική κομμωτηριακή εταιρεία, με δικό της εργοστάσιο παραγωγής, τεχνολογικό ινστιτούτο και ακαδημία εκπαίδευσης με έδρα το Βερολίνο. Δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία και συνεχείς ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης σε πάνω από 50 χώρες.
 
Τι νέο έχει να προσφέρει η C:EHKO στην αγορά της Ελλάδας και ποια είναι η νέα φιλοσοφία της,
Η C:EHKO έρχεται να δώσει την τεχνογνωσία της στον επαγγελματία κομμωτή, προσφέροντάς του τεχνολογικές και καινοτόμους λύσεις, που υπηρετούν τις ανάγκες της σύγχρονη εποχής με απόλυτη επιτυχία. Παγκοσμίως αποκλειστικό κανάλι διανομής των προϊόντων της είναι αυστηρά και μόνο το κομμωτήριο, δίνοντας έτσι τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον καλλιτέχνη-κομμωτή. Η φιλοσοφία της εταιρείας παραμένει η ίδια για πάνω από 75 χρόνια. Λέξεις όπως μόδα, ευεξία, ομορφιά, έμπνευση και τέχνη είναι συνυφασμένες με το όραμα και τα «θέλω» του ιδρυτή της, Robert Schmidt.

Latest

- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο Μάρκος Ευθυμίου μας μιλά εφ΄ όλης της ύλης

Ο Μάρκος Ευθυμίου θεωρείται ο expert στα νυφικά χτενίσματα και παράλληλα έχει ένα μοναδικό ταλέντο στο να μεταλλάσσει ένα πρόσωπο σε "persona". Στόχος του είναι...

COLLECTION «FRACTALS» BY ΑΝΝΙΕ ΑΝΚΕRVIK

H Αnnie Ankervik μας παρουσιάζει τη νέα της collection «Fractals».

COTY & CHLO? ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑRIANE LABED ΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ

 

Η Ariane Labed είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος της Chlo?, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018. Η ηθοποιός θα αποτελέσει τη νέα, μοντέρνα ενσάρκωση της γυναίκας Chlo?.

Newsletter