ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΕΙΑ “STYLE MY HAIR PRO”

 

 

Τον Ιανουάριο του 2018, η L’Or?al Professionnel λάνσαρε το Style My Hair, μια εφαρμογή με τεχνολογία 3D Modiface, που δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να δοκιμάσουν όλες τις πιθανές χρωματικές επιλογές εύκολα και άμεσα σε πραγματικό χρόνο! Πάνω από 3,5 εκατομμύρια γυναίκες το έχουν ήδη δοκιμάσει! Με το Style my Hair PRO, οι επαγγελματίες κομμωτές μπορούν, από τον Απρίλιο του 2019, να έχουν πρόσβαση σε μια εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη να διευκολύνει το διάλογο με τις πελάτισσές τους, φέρνοντας στο κομμωτήριο μια νέας  γενιάς εμπειρία στη βαφή των μαλλιών. Όλα γίνονται εύκολα, διαδραστικά και φιλικά προς τον καταναλωτή.  Από τον Απρίλιο του 2019, μια πραγματική επανάσταση ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στο κομμωτήριο.

 Πώς δουλεύει όλο αυτό,

1. Η ΈΜΠΝΈΥΣΗ Mε πίνακες εμπνευσμένους από το pinterest, για να βλέπετε όλες τις τάσεις στο χρώμα των μαλλιών. Ταυτόχρονα, σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργείτε τους δικούς σας πίνακες έμπνευσης και να δείχνετε συγκεντρωμένα τις δικές σας δημιουργίες στους πελάτες σας.

2. Η 3D ΑΝΑΝΈΩΣΗ Για να πειραματιστείτε με τα χρώματα μαζί με την πελάτισσα και να επιλέξετε αυτό που της ταιριάζει, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία 3D Modiface σε πραγματικό χρόνο.

 

3. ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Ενότητα στην οποία οι κομμωτές μπορούν να προβάλλουν την επαγγελματική τους εμπειρία, επιλέγοντας την ιδανική απόχρωση για την πελάτισσα, με πρόσβαση σε όλο το χαρτοφυλάκιο χρωμάτων της L’Or?al Professionnel, που αποτελείται από περισσότερες από 400 αποχρώσεις!

Latest

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive Masks.

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive...

| “Dress2unDress – Make A Wish”

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της...

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια...

50 Years “Georgoulis S.A”: Ένα ξεχωριστό Anniversary Event στον Άλιμο, που δεν έλειπε κανείς!

Τα 50 χρόνια της premium εταιρείας “Georgoulis S.A.”, Μπάνιο/...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια χρονιά στην PLMA, τη σημαντικότερη έκθεση στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας παγκοσμίως, που έλαβε χώρα...

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

Newsletter