SILYMARIN CF: ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

 

Γιατί όμως το λιπαρό δέρμα χρειάζεται έναν ειδικό αντιοξειδωτικό ορό, Οι εξάρσεις της ακμής έχουν διάφορα υποκείμενα αίτια, όμως έρευνες δείχνουν ότι η οξείδωση του σμήγματος μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο δέρμα και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ευνοϊκό για τον σχηματισμό ατελειών. Επιπλέον έχει αποδειχθεί, ότι το δέρμα με τάση ακμής παρουσιάζει χαμηλότερα επίπεδα αντιοξειδωτικών, κάτι που το καθιστά πιο ευάλωτο στο οξειδωτικό στρες.

Οι καθημερινοί περιβαλλοντικοί επιθετικοί παράγοντες, όπως η ακτινοβολία UV και η ρύπανση, προκαλούν ελεύθερες ρίζες που μπορεί να επιδεινώσουν την κατάσταση αυτή. Η απάντηση της SkinCeuticals για την αντιοξειδωτική προστασία του λιπαρού και με τάση ακμής δέρματος Η SkinCeuticals, εδώ και χρόνια έχει αποδείξει την υπεροχή της αντιοξειδωτικής προστασίας «Ο ρόλος της οξείδωσης στη γήρανση του δέρματος θεωρείται πλέον αδιαμφισβήτητος στην επιστημονική κοινότητα. Με το λανσάρισμα του SILYMARIN CF, αναδεικνύουμε το ρόλο της οξείδωσης στον σχηματισμό της ακμής –την ιδέα δηλαδή ότι η οξείδωση, κυρίως του σμήγματος, μπορεί να οδηγήσει και σε εξάρσεις ακμής.», λέει η Leslie Harris, Γενική Διευθύντρια της SkinCeuticals.

«Μετα από 6 χρόνια επισταμένων ερευνών, κατορθώσαμε να αναπτύξουμε μια συνεργιστική αντιοξειδωτική σύνθεση βιταμίνης C, ώστε τα άτομα με λιπαρό ή με τάση ακμής δέρμα να μπορούν να εντάξουν τη βιταμίνη C στο πρόγραμμα περιποίησής τους χωρίς καμιά ανησυχία. Η σύνθεση αυτή περιέχει Σιλυμαρίνη, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό που προέρχεται από το γαϊδουράγκαθο και το οποίο έχει αποδειχθεί ότι αναστέλλει την οξείδωση του σμήγματος.»

Το Silymarin CF περιέχει έναν ακριβή συνδυασμό αντιοξειδωτικών, που έχουν σταθεροποιηθεί εντός ενός πρωτοποριακού συστήματος διάχυσης (πατέντα σε εκκρεμότητα) με στόχο τη βελτίωση της όψης του λιπαρού &amp, με τάση ακμής δέρματος και τη μείωση των ορατών σημαδιών γήρανσης:

• 0,5% Σιλυμαρίνη, η οποία συμβάλλει στην πρόληψη της οξείδωσης του σμήγματος.

• 15% Καθαρή βιταμίνη C, η οποία παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που επιταχύνουν τη γήρανση του δέρματος.

• 0,5% Φερουλικό οξύ, το οποίο ενισχύει τη σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα της βιταμίνης C.

• 0,5% Σαλικυλικό οξύ, το οποίο αποφράσσει τους πόρους και στοχεύει τις ατέλειες. Ως μια μάρκα που βασίζεται πάντοτε σε in-vivo (σε ζωντανό δέρμα) αποδείξεις, η SkinCeuticals διενήργησε πολλές ανεξάρτητες κλινικές μελέτες προκειμένου να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα του Silymarin CF:

• μείωση της λιπαρότητα κατά 16%1,

• μείωση της οξείδωσης του σμήγματος μέχρι και 76%2,

• βελτίωση της υφής του δέρματος κατά 38%3,

• βελτίωση των λεπτών γραμμών κατά 24%3. Βασισμένοι στη φιλοσοφία SkinCeuticals ότι τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με συνδυασμό ιατρικών πράξεων και μιας προηγμένης φροντίδας του δέρματος στο σπίτι, ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο φροντίδας θα πρέπει να συνδυάζει την Πρόληψη – Prevent, τη Διόρθωση – Correct και την Αντηλιακή προστασία – Protect.

Tο Silymarin CF χρημοποιείται πάντα σε συνδυασμό με αντιηλιακό ευρέος φάσματος ενάντια στις ακτίνες UVA/UVB, για καθημερινή προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Ολοκληρώστε τη φροντίδα του λιπαρού δέρματος με τον διορθωτικό ορό SkinCeuticals Blemish + Age Defense Serum. Bρείτε εδώ ένα γιατρό ή φαρμακοποιό που θα μπορέσει να σας προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα περιποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες και τον τύπο του δικού σας δέρματος.

Latest

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα...

“Βασίλειος Κωστέτσος – Γαλλική Πρεσβεία”

Ο Διεθνής Έλληνας Δημιουργός Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την εμβληματική...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου!

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από τις Εκδόσεις...

Η Farcom στην 55η Cosmoprof Worldwide Bologna

Η Farcom έδωσε για ακόμη μια χρονιά το δυναμικό παρόν στην Cosmoprof Worldwide Bologna, την κορυφαία διεθνή έκθεση προϊόντων ομορφιάς, που πραγματοποιήθηκε από τις...

Newsletter