ΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ HAIRWAY ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!

 

 

·         Το 1ο βραβείο συμβουλευτικής μεταπώλησης 2019 έλαβε ο Μάρκος Δρουμπετάκης για τις εξαιρετικές του επιδόσεις στην προσωπική συμβουλευτική.

·         Ο Μιχάλης Μωραΐτης βραβεύτηκε ως ο TOP Colorist της Αλυσίδας για το 2019.

·         Το βραβείο Hair Way Color Total μοιράσθηκαν οι Νεκτάριος Πιτσιλός και η Ελενα Ροδίτη για την  εξαιρετική αρμονία χρώματος σε μαλλιά και ρούχα. 

·         Το βραβείο Hair Way Color Total Junior, έλαβε ο νέος συνεργάτης Βασίλης Ράπτης ως ο πιο νέος σε ηλικία Colorist της Αλυσίδας. 

 

Μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν ο Λευτέρης Κίκερης καλλιτεχνικός διευθυντής της σχολής Prestige Telis Kikeris, ο Νίκος Κούρος διευθυντής και εκπαιδευτής του Lemon Poppy Seed training sevices και η Νοαμή Κίκερη που βραβεύτηκε στα Hair Awards 2019 ως η Top Colorist της χρονιάς, όλοι τους εξέχοντα μέλη της κομμωτηριακής κοινότητας που με την εμπειρία και την γνώση τους μπορούν να εντοπίσουν με επιτυχία τα ταλέντα.

 

Η απονομή έγινε κατά την διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της επιχείρησης Hairway σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού για τα διψήφια αποτελέσματα της αλυσίδας του 2019, αλλά και για τα νέα λανσαρίσματα καινοτόμων υπηρεσιών και διαφημιστικών ενεργειών  που σχεδιάστηκαν για το 2020.

 

Τα κομμωτήρια Hairway,  εδώ και 20 χρόνια, με πάθος για την τελειότητα και πρότυπες υπηρεσίες υψηλής αισθητικής εξυπηρετούν ενα μεγάλο και εκλεκτό  πελατολόγιο με στόχο την ολική ομορφιά.

 

Επτά (7) θαυμάσιοι χώροι κομψότητας και άνεσης σε όλη την Αττική, με πλήρη τμήματα nail care, απολαυστικούς λουτήρες μασάζ, make-up corner, boutiques προϊόντων και επιλεγμένων αξεσουάρ, extension, brazilian treatment, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση,  άψογη υγιεινή και φιλική υποδοχή με ζεστό χαμόγελο είναι αφιερωμένα στις γυναίκες που θέλουν να διαφέρουν.

 

 

Η εξαιρετική ομάδα των εκπαιδευμένων συνεργατών των κομμωτηρίων είναι στη διάθεσή της γυναίκας που απαιτεί μια διαφορετική και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση για να ενημερωθεί για την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών της με κορυφαία εξειδίκευση στο χρώμα απο τους expert colorists Hair Way.

Latest

Νέα Συλλογή ghd Pink από την GMS Salon+: Μαζί για την Υποστήριξη του Αγώνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού

Στην GMS Salon+, ως επίσημοι συνεργάτες και αντιπρόσωποι της...

Beach Finish Styling Spray | Lorvenn Hair Professionals

Beach waves have never been so breezy! Η Lorvenn Hair...

“Kayak Hall of Fashion”

Fashion Meeting….στο 1 Year Anniversary Party της γνωστής αλυσίδας...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Νέα Συλλογή ghd Pink από την GMS Salon+: Μαζί για την Υποστήριξη του Αγώνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού

Στην GMS Salon+, ως επίσημοι συνεργάτες και αντιπρόσωποι της ghd για την Ελλάδα, είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός λαμπρότερου μέλλοντος και στην επίτευξη ουσιαστικού...

Color Neutralizer Shampoos: Anti-Yellow, Anti-Red, Anti-Orange Perfect hair color in just one wash!

Ο ήλιος, η ρύπανση, το styling και το συχνό λούσιμο αποδυναμώνουν κάποιες χρωστικές των μαλλιών με αποτέλεσμα να χάνουν την ομοιομορφία και τoπλούσιο χρώμα...

Το Sebastian Professional, έχοντας στόχο πάντα το καλλιτεχνικό όραμα και τη δύναμη της αυτοέκφρασης, διόρισε τον Frederic Aspiras ως Global Creative & Culture Director

 Το Sebastian Professional, ένα επαγγελματικό brand περιποίησης μαλλιών συνώνυμο με τη δημιουργικότητα, την τέχνη και την καινοτομία στη βιομηχανία της ομορφιάς, ανακοινώνει με περηφάνια...

Newsletter