ΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ HAIRWAY ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!

 

 

·         Το 1ο βραβείο συμβουλευτικής μεταπώλησης 2019 έλαβε ο Μάρκος Δρουμπετάκης για τις εξαιρετικές του επιδόσεις στην προσωπική συμβουλευτική.

·         Ο Μιχάλης Μωραΐτης βραβεύτηκε ως ο TOP Colorist της Αλυσίδας για το 2019.

·         Το βραβείο Hair Way Color Total μοιράσθηκαν οι Νεκτάριος Πιτσιλός και η Ελενα Ροδίτη για την  εξαιρετική αρμονία χρώματος σε μαλλιά και ρούχα. 

·         Το βραβείο Hair Way Color Total Junior, έλαβε ο νέος συνεργάτης Βασίλης Ράπτης ως ο πιο νέος σε ηλικία Colorist της Αλυσίδας. 

 

Μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν ο Λευτέρης Κίκερης καλλιτεχνικός διευθυντής της σχολής Prestige Telis Kikeris, ο Νίκος Κούρος διευθυντής και εκπαιδευτής του Lemon Poppy Seed training sevices και η Νοαμή Κίκερη που βραβεύτηκε στα Hair Awards 2019 ως η Top Colorist της χρονιάς, όλοι τους εξέχοντα μέλη της κομμωτηριακής κοινότητας που με την εμπειρία και την γνώση τους μπορούν να εντοπίσουν με επιτυχία τα ταλέντα.

 

Η απονομή έγινε κατά την διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της επιχείρησης Hairway σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού για τα διψήφια αποτελέσματα της αλυσίδας του 2019, αλλά και για τα νέα λανσαρίσματα καινοτόμων υπηρεσιών και διαφημιστικών ενεργειών  που σχεδιάστηκαν για το 2020.

 

Τα κομμωτήρια Hairway,  εδώ και 20 χρόνια, με πάθος για την τελειότητα και πρότυπες υπηρεσίες υψηλής αισθητικής εξυπηρετούν ενα μεγάλο και εκλεκτό  πελατολόγιο με στόχο την ολική ομορφιά.

 

Επτά (7) θαυμάσιοι χώροι κομψότητας και άνεσης σε όλη την Αττική, με πλήρη τμήματα nail care, απολαυστικούς λουτήρες μασάζ, make-up corner, boutiques προϊόντων και επιλεγμένων αξεσουάρ, extension, brazilian treatment, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση,  άψογη υγιεινή και φιλική υποδοχή με ζεστό χαμόγελο είναι αφιερωμένα στις γυναίκες που θέλουν να διαφέρουν.

 

 

Η εξαιρετική ομάδα των εκπαιδευμένων συνεργατών των κομμωτηρίων είναι στη διάθεσή της γυναίκας που απαιτεί μια διαφορετική και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση για να ενημερωθεί για την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών της με κορυφαία εξειδίκευση στο χρώμα απο τους expert colorists Hair Way.

Latest

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά Resveratrol – Lift

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς και το γιόρτασε… «βγαίνοντας έξω»! Την περασμένη εβδομάδα το...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και φροντίδας, με τα εγκαίνια του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director L’Oréal Hellas, και η κα Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια L’Oréal Professional Products συμμετείχαν στο Inclusivity...

Newsletter