ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ NANOKERATIN SYSTEM GREECE

Η Nanokeratin System  Greece, έχει δημιουργήσει ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο μικρομοριακό σύστημα επανόρθωσης και ενδυνάμωσης των μαλλιών.
Η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη μοναδικών και καινοτόμων συνθέσεων εμπνέεται από τη φύση. Η καινοτόμος, πατενταρισμένη τεχνολογία ενισχύεται από τα βιομιμητικά συστατικά που προσομοιώνουν τις διαδικασίες της φυσικής τρίχας.
 
Η εταιρεία διεξάγει κορυφαία έρευνα και ανάπτυξη στο εργαστήριό  International Nanokeratin System Laboratory και στο δίκτυο συνεργατών της παγκοσμίως.
Χάρη στις άριστες γνώσεις τους για την υγεία των μαλλιών και τις τάσεις της μόδας, δημιουργήσανε προηγμένα προϊόντα για τους επαγγελματίες κομμωτές σε όλον τον κόσμο.
O κάθε κομμωτής θα πρέπει να δείχνει προσοχή για την γνησιότητα των προϊόντων, πριν την εφαρμογή της θεραπείας σιγουρευτείτε ότι το προϊόν διαθέτει πιστοποιητικό από τον ?ΕΟΦ, πιστοποιώντας τη χαμηλή περιεκτικότητά της σε φορμαλδεΰδη (ποσοστό έως 0,2%) ζητήστε να δείτε την συσκευασία πριν την εφαρμογή!

Latest

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

SteamPod 4 Moon Capsule: το SteamPod 4 κυκλοφορεί σε limited edition, με έμπνευση το διάστημα

Ανακαλύψτε το πολυαγαπημένο, πολυχρηστικό εργαλείο styling που λειτουργεί με τη δύναμη του ατμού σε νέα limited edition, εμπνευσμένη από την εξερεύνηση της Σελήνης. Το...

Η Authentic Beauty Concept παρουσιάζει τρία νέα προϊόντα για τα μαλλιά με υφή

Η Authentic Beauty Concept είναι ένα ολιστικό, premium brand που συν-δημιουργήθηκε στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας κομμωτών να δημιουργήσουν ένα νέο μονοπάτι προς την...

L’Oréal Professionnel: A new era of meta_hair

Η L’Oréal Professionnel καλωσόρισε τη νέα εποχή της επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών. Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, η L’Oréal Professionnel καλωσόρισε τη νέα εποχή της επαγγελματικής περιποίησης...

Newsletter