ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ NANOKERATIN SYSTEM GREECE

Η Nanokeratin System  Greece, έχει δημιουργήσει ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο μικρομοριακό σύστημα επανόρθωσης και ενδυνάμωσης των μαλλιών.
Η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη μοναδικών και καινοτόμων συνθέσεων εμπνέεται από τη φύση. Η καινοτόμος, πατενταρισμένη τεχνολογία ενισχύεται από τα βιομιμητικά συστατικά που προσομοιώνουν τις διαδικασίες της φυσικής τρίχας.
 
Η εταιρεία διεξάγει κορυφαία έρευνα και ανάπτυξη στο εργαστήριό  International Nanokeratin System Laboratory και στο δίκτυο συνεργατών της παγκοσμίως.
Χάρη στις άριστες γνώσεις τους για την υγεία των μαλλιών και τις τάσεις της μόδας, δημιουργήσανε προηγμένα προϊόντα για τους επαγγελματίες κομμωτές σε όλον τον κόσμο.
O κάθε κομμωτής θα πρέπει να δείχνει προσοχή για την γνησιότητα των προϊόντων, πριν την εφαρμογή της θεραπείας σιγουρευτείτε ότι το προϊόν διαθέτει πιστοποιητικό από τον ?ΕΟΦ, πιστοποιώντας τη χαμηλή περιεκτικότητά της σε φορμαλδεΰδη (ποσοστό έως 0,2%) ζητήστε να δείτε την συσκευασία πριν την εφαρμογή!

Latest

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive Masks.

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive...

| “Dress2unDress – Make A Wish”

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της...

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια...

50 Years “Georgoulis S.A”: Ένα ξεχωριστό Anniversary Event στον Άλιμο, που δεν έλειπε κανείς!

Τα 50 χρόνια της premium εταιρείας “Georgoulis S.A.”, Μπάνιο/...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive Masks.

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive Masks. Ζωντανεύουν το χρώμα – Τονώνουν την Απόχρωση – Περιποιούνται τα μαλλιά. Η Farcom Professional παρουσιάζει τις...

Ανακαλύψτε τις νέες, ανανεωμένες συσκευασίες της σειράς περιποίησης Salon Exclusive!

Η Lorvenn Hair Professionals σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τις νέες, επανασχεδιασμένες συσκευασίες της σειράς leave-in προϊόντων περιποίησης Salon Exclusive! Διατηρώντας την ίδια σύνθεση, οι συσκευασίες σχεδιάστηκαν...

IT’S A PREMIÈRE! Η Κérastase εγκαινιάζει τη νέα εποχή στην πολυτελή περιποίηση μαλλιών!

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 η Κérastase, η κορυφαία επαγγελματική μάρκα πολυτελούς περιποίησης μαλλιών στον κόσμο, πραγματοποίησε ένα μοναδικό luxury event...

Newsletter