ΤΟ L’ORÉAL WATER SAVER ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 100 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ 2021

Το L’ORÉAL Water Saver αναδείχτηκε ως μια από τις καλύτερες εφευρέσεις του 2021, σύμφωνα με το περιοδικό TIME. Έχοντας αναπτυχθεί σε συνεργασία με την εταιρεία περιβαλλοντικής καινοτομίας Gjosa, το L’ORÉAL Water Saver είναι μια μοναδική κεφαλή ντους που μπορεί να μειώσει την κατανάλωση νερού έως και 65%.

Ο εξοπλισμός 100.000 κομμωτηρίων με αυτήν την τεχνολογία μπορεί να εξοικονομήσει έως και 6,8 δισεκατομμύρια λίτρα νερού. Το L’ORÉAL Water Saver δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη παγκόσμια έλλειψη νερού.  Η τεχνολογία, που αναπτύχθηκε για χρήση σε κομμωτήρια, παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο και σήμερα διατίθεται σε κομμωτήρια μέσα από δωρεάν πιλοτικά προγράμματα.

Η κεφαλή ντους του συστήματος L’ORÉAL Water Saver συνδέεται σε λουτήρες και έχει τρεις υποδοχές για σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και θεραπείες, οι οποίες διανέμονται απευθείας στο ρεύμα του νερού.

Η τεχνολογία λειτουργεί δημιουργώντας μικρο-ιονισμένα σταγονίδια που συγκρούονται μεταξύ τους σε ένα ρεύμα υψηλής πίεσης, επιτρέποντας πολύ μικρότερη κατανάλωση νερού ανά λούσιμο.  “Είναι μεγάλη τιμή να συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στις 100 καλύτερες εφευρέσεις του περιοδικού Time, με ένα προϊόν στο οποίο πιστεύουμε ακράδαντα: το L’ORÉAL Water Saver.

Η διασταύρωση τεχνολογίας και επιστήμης μας επιτρέπει να καινοτομούμε προς όφελος των καταναλωτών και του πλανήτη. Θα συνεχίσουμε με αφοσίωση αυτό το ταξίδι με πολλές νέες καινοτομίες που έρχονται, δημιουργώντας νέες τελετουργίες, που σέβονται τους πολύτιμους πόρους του πλανήτη», δήλωσε η Barbara Lavernos, L’ORÉAL Deputy Chief Executive Officer, υπεύθυνη για την Έρευνα, την Καινοτομία και την Τεχνολογία.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι, τόσο για το λανσάρισμα του L’ORÉAL Water Saver με το συνεργάτη μας Gjosa, όσο και για τη διάκρισή μας στο φετινό TIME 100. Με αυτήν την τεχνολογία μπορούμε να δείξουμε ότι είναι δυνατή η εξοικονόμηση 65% νερού, χωρίς να μειώνεται η εμπειρία και η αποτελεσματικότητα του λουσίματος και του ξεβγάλματος των μαλλιών.  Πιστεύουμε ότι η εν λόγω τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για να κάνουμε τη διαφορά για τους καταναλωτές και τον πλανήτη μας», δήλωσε ο Guive Balooch, Παγκόσμιος Επικεφαλής Έρευνας και Καινοτομίας του Tech Incubator.

Δείτε τη λίστα με τις 100 Καλύτερες Εφευρέσεις του TIME για το 2021 εδώ: https://time.com/collection/best-inventions-2021

Latest

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα...

“Βασίλειος Κωστέτσος – Γαλλική Πρεσβεία”

Ο Διεθνής Έλληνας Δημιουργός Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την εμβληματική...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου!

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από τις Εκδόσεις...

Η Farcom στην 55η Cosmoprof Worldwide Bologna

Η Farcom έδωσε για ακόμη μια χρονιά το δυναμικό παρόν στην Cosmoprof Worldwide Bologna, την κορυφαία διεθνή έκθεση προϊόντων ομορφιάς, που πραγματοποιήθηκε από τις...

Newsletter