ΤΟ NGFL6 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!!

 

 

Το NGFL6, ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 13/04 στις 11.00  και το μεσημέρι  στις 16.00, στην αίθουσα ATRIUM της Αθηναΐδας, μαζί με την επικοινωνιολόγο Κατερίνα Γκαγκάκη θα δοθεί το σήμα για την έναρξη των fashion shows. Η διοργάνωση στηρίζει το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα – Μαζί για το παιδί.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, χορηγός της διοργάνωσης, υποστηρίζει την παρουσίαση των συλλογών των τελειόφοιτων σπουδαστών των ΔΙΕΚ Χαϊδαρίου και  ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Θράκης οι οποίες θα σηματοδοτήσουν το οpenning  του event.

Την Κυριακή το βράδυ το NGFL6  θα κλείσει  με το show της εταιρείας Paul Mitchell η οποία είναι hair styling sponsor του event ανανεώνοντας το ραντεβού του με το κοινό για το φθινόπωρο.

Όλα τα shows επιμελείται η σχολή Freddy Make Up Stage στο μακιγιάζ. Τα υποδήματα που συνδυάζονται με τις συλλογές των σχεδιαστών είναι της εταιρείας Migato.

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Μιχάλης Πάντος

Στις αίθουσες Art Hall και Atrium σας περιμένουν 25 νέοι σχεδιαστές με κοσμήματα και αξεσουάρ ενώ στο μουσείο της Αθηναΐδας η art exhibition με τίτλο «Triferotita» με 50 καλλιτέχνες. Ο Χρήστος Πετρίδης έχει την επιμέλεια της εικαστική έκθεσης.

Υποτροφίες για τους συμμετέχοντες:

Η Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας θα προσφέρει σε έναν δημιουργό κοσμημάτων που θα συμμετέχει, την φιλοξενία ώστε να παρακολουθήσει δωρεάν το σεμινάριο της τεχνικής της φιλιγκράν και της κοκκίδωσης που πραγματοποιείται στη Σχολή από τον διακεκριμένο χρυσοχόο στο είδος κ.Γιώργο Μανδρόχαλο.

Ένας από τους fashion designers που θα συμμετέχουν στο NGFL 6, θα απολαύσει δωρεάν σεμινάρια ενδυματολογίας και σκηνογραφίας διάρκειας 11 εβδομάδων με βεβαίωση παρακολούθησης. Προσφορά της Artens: Σεμινάρια για τις Τέχνες &amp, τον Πολιτισμό!

Η Dr. Christina Mura προσφέρει υποτροφία στο Εργαστήρι Εικαστικών σπουδών “Τέχνη Ίσον Γέννηση” σε έναν καλλιτέχνη εικαστικό ο οποίος θα συμμετέχει στο NGFL 6. Η Dr. Mura θα προσφέρει ομιλία με θέμα «Τέχνη και Παιδεία» την Κυριακή 14/04 στις 14:30!

Στις 10 Απριλίου λήγει ο διαγωνισμός «Δείξε μας τη Δημιουργία σου» στον οποίο οι φωτογραφίες που θα έχουν  συγκεντρώσει τα περισσότερα likes, θα κερδίσουν:
• Η πρώτη ένα Σαββατοκύριακο στην Ύδρα (για 2 άτομα) προσφορά του Versus Travel και μία συνέντευξη στο γνωστό ηλεκτρονικό περιοδικό LikeWoman.
• Η δεύτερη μία συνέντευξη στο LikeWoman και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Urban Owl Eyewear.

Το Σάββατο το βράδυ Cocktail Party στις 20:30 στην αίθουσα Atrium.

To φθινόπωρο -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- η εταιρία Stalexpo ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1ου Graduate Fashion Week Athens το οποίο θα συνδυαστεί με το NGFL7.  Σχολές μόδας από Ελλάδα και εξωτερικό θα συμμετέχουν στην 1η Εβδομάδα Μόδας των τελειόφοιτων στο σχέδιο Μόδας!!

 

 

Latest

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director...

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα»

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα», 22/9/2023, ώρα 8:30μμ Ένας ερωτικός ύμνος...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς και το γιόρτασε… «βγαίνοντας έξω»! Την περασμένη εβδομάδα το...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και φροντίδας, με τα εγκαίνια του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director L’Oréal Hellas, και η κα Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια L’Oréal Professional Products συμμετείχαν στο Inclusivity...

Newsletter