Βαγγέλης Χατζής: Διεθνής Πρωτιά

 

 

Ο Βαγγέλης Χατζής γεννήθηκε στην Παλιά Κοκκινιά και κατάγεται από μια οικογένεια η οποία είχε στο DNA της την κομμωτική τέχνη, μιας και ο πατέρας τού γνωστού hair stylist διατηρούσε κι εκείνος κουρείο. Λίγο πριν τελειώσει το σχολείο αποφάσισε ότι θέλει να γίνει κομμωτής. Στη σχολή που πήγε, ανακάλυψε ότι πραγματικά είχε μεγάλο ταλέντο, το οποίο και δεν θα έπρεπε να αφήσει να πάει χαμένο, κάτι που οι δάσκαλοί του το είχαν επισημάνει. Το ταλέντο και την έφεσή του στον τομέα της κομμωτικής το αξιοποίησε στο μέγιστο βαθμό, αφού τελικά έγινε ένας καταξιωμένος κομμωτής. «Η ουσιαστική μύηση στο χώρο έγινε από τον Jonnie», αποκαλύπτει στο Εstetica και συνεχίζει: «Εκπαιδεύτηκα στο κομμωτήριό του για πέντε χρόνια και ήταν πραγματικά ένας ιδανικός δάσκαλος». Αργότερα ο Βαγγέλης Χατζής ανοίγει το δικό του κομμωτήριο στο Ψυχικό. Είναι η στιγμή του εξαργυρώνει τηφήμη του «πετυχημένου κομμωτή».

 

EYΡΗΜΑΤΙΚΑ LOOKS

 

Μέσα σε λίγους μήνες το κομμωτήριό του γίνεται talk of the town και μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό για ένα ευρηματικό look. Είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους hair stylist που υπάρχουν στην Ελλάδα και πολλοί είναι οι επώνυμοι οι οποίοι εμπιστεύονται τυφλά τη γνώμη του για το κούρεμα και το χτένισμά τους. Ο Βαγγέλης Χατζής είναι πολύ εργατικός και το μότο του είναι «δουλειά και πάλι δουλειά». Γνωρίζει πολύ καλά ότι τα χρήματα, η φήμη και η ποιότητα κόποις κτώνται. Η ευγένεια είναι ένα άλλο επίθετο που χαρακτηρίζει τον επιτυχημένο κομμωτή. Ευγένεια στη συμπεριφορά του, ευγένεια στον τρόπο που μιλάει, ευγένεια στον τρόπο που αντιμετωπίζει τη δουλειά του. Η ευχαρίστησή του είναι ο πελάτης να φύγει ικανοποιημένος και ήρεμος. Άλλωστε, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι είναι δύσκολοι και πολύ απαιτητικοί. Αν αναλογιστεί κανείς ότι στο χώρο του Βαγγέλη Χατζή πολλοί είναι και οι επώνυμοι πελάτες, πολλές φορές χρειάζεται να επιστρατεύσεις όλα σου τα ταλέντα.

 

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

 

Σέβεται απόλυτα όλους τους πελάτες του και γι’ αυτό δεν απαντά σε ερωτήσεις που τους αφορούν. Πάντοτε ευγενικά αποφεύγει να αναφερθεί, κυρίως, σε ό,τι αφορά τους επώνυμους. Στο χώρο του κομμωτηρίου υπάρχει ειδικός χώρος για τους επωνύμους, που δεν θέλουν να τους βλέπουν οι υπόλοιποι πελάτες. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που δεν αγχώνονται καθόλου. Η περιποίηση της κεφαλής, είτε είναι κούρεμα είτε χτένισμα είτε βαφή, είναι κάτι το οποίο θέλει μελέτη, σκέψη και συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει μεγάλη επιτυχία στο χώρο που δραστηριοποιείται. Οι πελάτες έχουν κάποια προτίμηση, η οποία πολλές φορές δεν είναι και η πιο σωστή. Όπως μας λέει, «με τη συζήτηση που κάνουμε αντιλαμβάνονται πράγματα που, λογικό είναι, να μη γνωρίζουν εξ αρχής και στη συνέχεια, αφού συμφωνήσουμε, προχωρούμε στην υλοποίηση του σχεδίου που κάνουμε από κοινού». Όσον αφορά τους συνεργάτες του, θέλει να εμπιστεύεται νέους ανθρώπους, που τις περισσότερες φορές ο ίδιος εκπαιδεύει. Η καλύτερη διαφήμιση για το κομμωτήριό του είναι το word of mouth. Στο ερώτημα ποιο θεωρεί το αγαπημένο του προϊόν εκείνος απαντά: « Όλες οι εταιρείες διαθέτουν άριστα προϊόντα και είναι συνοδοιπόροι μας σε αυτό το ταξίδι της δημιουργικότητας. Παρ’ όλα αυτά στο φινίρισμα των χτενισμάτων επιλέγω τη Silhouette της Schwarzkopf». Τέλος, στο ερώτημα αν θεωρεί ότι έχει πετύχει το προσωπικό του στοίχημα, μας είπε: «Θεωρώ ότι έχω πολύ δρόμο να διανύσω. Κάθε μέρα δίνω έναν αγώνα δημιουργίας».

 

Ο κορυφαίος

 

Από τα δεκαέξι κομμωτήρια από αντίστοιχες πρωτεύουσες του κόσμου έχει επιλέξει το περιοδικό Harper΄s Bazaar για να συστήσει στις αναγνώστριές του αν βρεθούν σε κάποια απ’ αυτές τις πόλεις. Γράφει για τον Βαγγέλη Χατζή: «Φημίζεται για τα κουρέματά του σε στεγνά μαλλιά και για τον τρόπο που χειρίζεται το πιστολάκι. Το αριστοκρατικό του κομμωτήριο μαζεύει διασημότητες και socialites».

 

Latest

Νέα Συλλογή ghd Pink από την GMS Salon+: Μαζί για την Υποστήριξη του Αγώνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού

Στην GMS Salon+, ως επίσημοι συνεργάτες και αντιπρόσωποι της...

Beach Finish Styling Spray | Lorvenn Hair Professionals

Beach waves have never been so breezy! Η Lorvenn Hair...

“Kayak Hall of Fashion”

Fashion Meeting….στο 1 Year Anniversary Party της γνωστής αλυσίδας...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο Μάρκος Ευθυμίου μας μιλά εφ΄ όλης της ύλης

Ο Μάρκος Ευθυμίου θεωρείται ο expert στα νυφικά χτενίσματα και παράλληλα έχει ένα μοναδικό ταλέντο στο να μεταλλάσσει ένα πρόσωπο σε "persona". Στόχος του είναι...

COLLECTION «FRACTALS» BY ΑΝΝΙΕ ΑΝΚΕRVIK

H Αnnie Ankervik μας παρουσιάζει τη νέα της collection «Fractals».

COTY & CHLO? ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑRIANE LABED ΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ

 

Η Ariane Labed είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος της Chlo?, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018. Η ηθοποιός θα αποτελέσει τη νέα, μοντέρνα ενσάρκωση της γυναίκας Chlo?.

Newsletter