Η DSQUARED2 παρουσιάζει τη Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024,

Η DSQUARED2 παρουσιάζει τη Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, που σχεδιάστηκε, παράχθηκε και διανεμήθηκε σε συνεργασία με την Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεως και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός των νέων γυαλιών ηλίου και οράσεως HYPE για άνδρες και γυναίκες εκφράζει το σύγχρονο DNA της DSQUARED2.

Τα νέα ανδρικά μοντέλα HYPE είναι σύγχρονα και τολμηρά στην κατασκευή τους, με έντονους όγκους που υπογραμμίζονται από εντυπωσιακές λεπτομέρειες της μάρκας. Αυτά τα σπορ ύφους γυαλιά, με προχωρημένη και μοντέρνα εμφάνιση, διακοσμούνται από το καινούργιο μεταλλικό στοιχείο με το λογότυπο D2, ίδιο με αυτό των τζάκετ της DSQUARED2.

Η γυναικεία σειρά γυαλιών HYPE έχει εμπλουτιστεί με καινούργιες κομψές φόρμες: τα σχέδια έχουν λαμπερή vintage διάθεση αλλά νέα, σύγχρονη ερμηνεία. Τα μοντέρνα μοντέλα σε στρογγυλεμένα και cat-eye σχήματα διακοσμούνται στους έντονους βραχίονες από το μεγάλο μεταλλικό λογότυπο «D2». Από την άλλη πλευρά, τα μοντέλα από ελαφρύ ασετάτ διακοσμούνται από μια κομψή αντίθεση μεταξύ μπιζουτέ επιφανειών από ασετάτ και εξαιρετικά λεπτών μεταλλικών βραχιόνων, αποπνέοντας μια σύγχρονη αίσθηση.

Τα νέα γυαλιά ηλίου ICON αποτυπώνουν μοναδικά τη νεανική και μοντέρνα διάθεση με τα ξεχωριστά τους σχήματα: το νέο μικροσκοπικό μοντέλο από μέταλλο είναι διακοσμημένο με το μεταλλικό λογότυπο ICON, ενώ τα έντονα σχήματα από ασετάτ διαθέτουν το μεγάλο λογότυπο ICON, είτε ως μεταλλική λεπτομέρεια είτε ως τυπωμένο λογότυπο όπως σε άλλα αξεσουάρ της DSQUARED2, για να μην περνάει ποτέ απαρατήρητο.


Latest

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive Masks.

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive...

| “Dress2unDress – Make A Wish”

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της...

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια...

50 Years “Georgoulis S.A”: Ένα ξεχωριστό Anniversary Event στον Άλιμο, που δεν έλειπε κανείς!

Τα 50 χρόνια της premium εταιρείας “Georgoulis S.A.”, Μπάνιο/...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

| “Dress2unDress – Make A Wish”

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της γνωστής εταιρείας ένδυσης “Dress2unDress” της γνωστής επιχειρηματία Νατάσας Αποστολοπούλου, στηρίζοντας το Make - A -...

Ήταν όλοι εκεί! Στο BEST Opening των νέων γραφείων της “BESTSELLER” στην Ελλάδα!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Grand Opening των νέων γραφείων της family-owned international fashion company “BESTSELLER” (https://regioneast.bestseller.com/) στην Ελλάδα (Θηβαΐδος 3, Κηφισιά), στην οποία σύσσωμη...

Athens Fashion Week: Η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας έρχεται στο Ζάππειο Μέγαρο!

Ο θεσμός της μόδας Athens Fashion Week έρχεται ανανεωμένος και γεμάτος εκπλήξεις 20 Απριλίου-24Απριλίου 2024 στο Ζάππειο Μέγαρο. Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας, αγαπημένα...

Newsletter