Η L’OREAL ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΗΘΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

 
Ο τίτλος World’s Most Ethical Companies επιβραβεύει εταιρείες που ευθυγραμμίζουν τις αρχές με τη δράση, εργάζονται ακούραστα για να καθιστούν την εμπιστοσύνη μέρος του εταιρικού τους DNA και διαμορφώνουν έτσι τα μελλοντικά πρότυπα του κλάδου, υιοθετώντας από σήμερα τις βέλτιστες πρακτικές του αύριο. Η έβδομη επιβράβευση υπογραμμίζει τη δέσμευση της L’Or?al στα κορυφαία πρότυπα επιχειρηματικής δεοντολογίας.
 
Ο Jean-Paul Agon, Πρόεδρος και CEO, δήλωσε: “Θεωρούμε τιμή μας το γεγονός ότι λαμβάνουμε αυτή την αναγνώριση από το Ethisphere, θα αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για όλους τους εργαζομένους της L’Or?al. Τα τελευταία 10 χρόνια, βλέπουμε ότι αυξάνονται οι προσδοκίες να συμπεριφέρονται ηθικά οι εταιρείες. Τα επόμενα 10 χρόνια πιστεύουμε ότι η ηθική δεν θα αποτελεί πια κάτι που είναι “καλό να έχεις”, αλλά θεμελιώδη προϋπόθεση για την άδεια λειτουργίας οποιασδήποτε εταιρείας. Για τις εταιρείες που αναλαμβάνουν ηγετικό ρόλο σε αυτό τον τομέα, αυτό θα αποτελέσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα”.
 
Ο Emmanuel Lulin, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Δεοντολογίας, δήλωσε: “Αυτή η έβδομη αναγνώριση ενισχύει την πεποίθησή μας ότι μια εταιρεία που έχει τη σωστή κουλτούρα ακεραιότητας αξίζει πολύ περισσότερο. Οι τέσσερις Ηθικές Αρχές της L’Or?al – Ακεραιότητα, Σεβασμός, Θάρρος και Διαφάνεια – μας βοηθούν να λαμβάνουμε καλύτερες αποφάσεις και να ανταποκρινόμαστε στις ηθικές προκλήσεις του σήμερα και του αύριο. “
“Οι εταιρείες εμπιστεύονται το Ethisphere, για να βελτιώνει συνεχώς και να αξιολογεί τα πρότυπα επαγγελματικής συμπεριφοράς. Αυτές που αναλαμβάνουν ηγετικό ρόλο σε τομείς, όπως η συμμετοχή στα κοινά, η ακεραιότητα και η διαφάνεια, δημιουργούν περισσότερη αξία για τους επενδυτές, τις κοινωνίες, τους πελάτες και τους εργαζομένους τους, εδραιώνοντας έτσι ένα βιώσιμο επιχειρηματικό πλεονέκτημα”, εξηγεί ο CEO του Ethisphere, Timothy Erblich. “Συγχαρητήρια σε όλους στη L’Or?al για την αναγνώριση ως μία από τις Πιο Ηθικές Εταιρείες Παγκοσμίως.”
 
Η αξιολόγηση των Πιο Ηθικών Εταιρειών Παγκοσμίως βασίζεται στο πλαίσιο Ethics Quotient™ (EQ, Δείκτης Ηθικής) του Ινστιτούτου Ethisphere που αναπτύχθηκε μετά από πολυετή έρευνα και αξιολογήθηκε  και τελειοποιήθηκε από εξειδικευμένους συμβούλους. Το EQ αποτελεί ένα ποσοτικό μέσο που αξιολογεί την απόδοση μιας εταιρείας με αντικειμενικό, συνεπή και τυποποιημένο τρόπο. Οι πληροφορίες που συλλέγονται παρέχουν δειγματοληπτικά στοιχεία που βασίζονται σε καθοριστικά κριτήρια θεμελιωδών ικανοτήτων, αντί για πτυχές πού αφορούν εταιρική διακυβέρνηση, ρίσκο, αειφορία, συμμόρφωση και ηθικής.
 
Όλες οι εταιρείες που συμμετέχουν στη διαδικασία βαθμολογούνται σε πέντε κατηγορίες-κλειδιά: πρόγραμμα ηθικής και συμμόρφωσης (35%), εταιρική κοινωνική ευθύνη και υπευθυνότητα (20%), ηθική κουλτούρα (20%), διακυβέρνηση (15%) και ηγεσία, καινοτομία και φήμη (10%).

Latest

Η DSQUARED2 παρουσιάζει τη Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024,

Η DSQUARED2 παρουσιάζει τη Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, που...

Ήταν όλοι εκεί! Στο BEST Opening των νέων γραφείων της “BESTSELLER” στην Ελλάδα!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Grand Opening των νέων...

Salon International 2024

Το Salon International 2024 θα είναι καλύτερο από ποτέ,...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου!

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από τις Εκδόσεις...

Newsletter