Η ΜΑΡΚΑ CERAVE ΛΑΝΣΑΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ L’ORÉAL ACTIVE COSMETICS

Η γρήγορη επέκταση είναι αποτέλεσμα της τεράστιας ανάπτυξης που επέδειξε η μάρκα στη Βόρειο Αμερική (η CeraVe είναι #1 ενυδατική μάρκα στις ΗΠΑ*) και της συνεχώς αυξανόμενης παγκόσμιας τάσης για προσιτά δερματολογικά προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν απολαυστική εμπειρία χάρη στην υπέροχη υφή τους.

 

«Πολλές φορές διαπιστώνουμε μια λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην καλλυντική ευχαρίστηση και στην κλινική αποτελεσματικότητα των ενυδατικών προϊόντων. Συχνά τα προϊόντα με ελαφριά υφή δεν προσφέρουν αρκετή ενυδάτωση, ενώ τα πιο αποτελεσματικά είναι πολύ βαριά και λιπαρά. Η CeraVe αποτελεί ένα δυνατό παράδειγμα άριστης απόδοσης και στα δύο ζητούμενα: ελαφριά, μη λιπαρή υφή, με εξαιρετικά ενυδατική δράση.  Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη που αποτελεί την επιλογή τόσο πολλών καταναλωτών», αναφέρει ο Peter A. Lio, Καθηγητής Δερματολογίας στο Northwestern University. 

 

Η CeraVe αναπτύχθηκε με τη συμβολή δερματολόγων και λανσαρίστηκε στις ΗΠΑ το 2005. Οι δερματολόγοι προσέγγισαν τη δερματολογική περιποίηση με το συνδυασμό 3 ουσιαστικών ceramides, 1, 3, και 6-II, που βοηθούν στην ανασύσταση του φυσικού επιδερμικού φραγμού. Αυτά τα ceramides διαπιστώθηκε ότι είναι ελλιπή στα δέρματα που παρουσιάζουν δερματολογικές παθήσεις. Οι συνθέσεις ενισχύθηκαν με ένα επαναστατικό σύστημα αποδέσμευσης της ενυδάτωσης, γνωστό ως τεχνολογία MultiVesicular Emulsion (MVE – Πολυστρωματικό Γαλάκτωμα). Ο συνδυασμός αυτός, ακόμα και με μία μόνο χρήση του προϊόντος, επιτυγχάνει όχι μόνο την ανασύσταση των επιπέδων των ceramides στο δέρμα, άλλα παρέχει τη δυνατότητα διατήρησης και διάρκειας της ενυδάτωσης σε ένα επαρκές και ελεγχόμενο επίπεδο, μέσω της σταδιακής αποδέσμευσης που προσφέρουν τα πολυεπίπεδα σφαιρίδια. Η τεχνολογία MVE έχει το εξής πλεονέκτημα έναντι των περισσότερων συνθέσεων: σε αντίθεση με την «άμεση απελευθέρωση», η MVE τεχνολογία της CeraVe παρέχει σταδιακή απόδοση των συστατικών μέσω των πολυστιβαδικών ομόκεντρων σφαιριδίων ελαιώδους και υδάτινης φάσης, που παρέχουν σταδιακές φάσεις ενυδάτωσης. Κάθε σφαιρίδιο MVE αποτελείται από ομόκεντρα επίπεδα, που «αιχμαλωτίζουν» συστατικά όπως ceramides, λιπαρά οξέα και φυτοσφιγγοσίνη. Τα επίπεδα αυτά απελευθερώνουν σταδιακά και με διάρκεια τα συστατικά της CeraVe στην επιδερμίδα.

 

Η σύνθεση των CERAmides με την τεχνολογία MVE δημιούργησαν την CERAVE, την προσιτή καλλυντική δερματολογική και θεραπευτική σειρά περιποίησης για όλους, που χρησιμοποιείται και συστήνεται ανεπιφύλακτα από γιατρούς και ασθενείς. 

«Σήμερα, με το λανσάρισμα της CeraVe παγκοσμίως, είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο όραμα της μάρκας, να απευθυνθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, με προσιτά προϊόντα περιποίησης που περιέχουν τα 3 ουσιαστικά ceramides για την αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού.  Όταν ένας γιατρός συνιστά ή ένας καταναλωτής δοκιμάζει την CeraVe για πρώτη φορά, ελπίζουμε να αισθάνονται τη διαφορά που κάνουν τα προϊόντα στην επιδερμίδα. Η ομάδα μας προσδοκά να συνεργαστεί με ιατρούς και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, για να συνεχίσει να καινοτομεί και να εξελίσσει τη CeraVe σε παγκόσμιο επίπεδο», αναφέρει ο John Reed, Γενικός Διευθυντής της CeraVe στις ΗΠΑ και διεθνώς. 

* ProVoice (μέλος της IMS Health), στοιχεία 12 μηνών, έως τον Νοέμβριο 2017, HΠΑ. 

 

 

Latest

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive Masks.

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive...

| “Dress2unDress – Make A Wish”

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της...

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια...

50 Years “Georgoulis S.A”: Ένα ξεχωριστό Anniversary Event στον Άλιμο, που δεν έλειπε κανείς!

Τα 50 χρόνια της premium εταιρείας “Georgoulis S.A.”, Μπάνιο/...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

ΤΟ NGFL ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Ένα μικρό κομμάτι από αυτό που ζούμε, παρουσιάστηκε την Κυριακή 25.10 σε υπαίθριο χώρο 2500τμ, στο livefashionevent των νέων σχεδιαστών που έκανε την 8η παρουσίασή του, τηρώντας όλους τους όρους ασφαλείας.

Λαμπερό καλοκαιρινό party για το “Goya” Latino Gastrobar, το εντυπωσιακό meeting point των Νοτίων Προαστίων, που εγκαινίασε το ολοκαίνουργιο μενού του με την υπογραφή...

Το “Goya Latino Gastrobar” το διασημότερο Bar-Resto της Γλυφάδας (Γρηγορίου Λαμπράκη 34) άνοιξε τις πόρτες του για την καλοκαιρινή σεζόν παρουσία πολλών προσκεκλημένων και αγαπημένων φίλων του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που υποδέχτηκε γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας σε μια βραδιά όπου η διασκέδαση ήταν για άλλη μια φορά εγγυημένη.

H L’Oréal Professional Products εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην εκπαίδευση για την κομμωτική κοινότητα

 

Πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, η LOréal Professional Products φέρνει τη νέα εποχή της blended εκπαίδευσης παρουσιάζοντας τη νέα πλατφόρμα ACCESS και σύντομα τη νέα, ανακαινισμένη Ακαδημία. Η φυσική παρουσία και το digital περιεχόμενο συνδυάζονται για μια απόλυτα ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία με τη σφραγίδα της L’Oréal Professional Products.

Newsletter