Η MOROCCANOIL ΓΙΑ ΤΗ ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY

Αποκτήστε το Look:
•             Σε νωπά μαλλιά, χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatment Light για να δημιουργήσετε την ιδανική βάση για το χτένισμα.
•             Στη συνέχεια, εφαρμόστε τη Moroccanoil Thickening Lotion στις ρίζες της Rosie σε συνδυασμό με τη Moroccanoil Volumizing Mousse για όγκο και υφή.
•             Χωρίστε τα μαλλιά σε μεγάλα τμήματα και στεγνώστε τα χρησιμοποιώντας τη Moroccanoil Boar Bristle Round Brush.
•             Μόλις τα μαλλιά είναι εντελώς στεγνά, χρησιμοποιήστε μικρό σίδερο για μπούκλες και τυλίξτε μέρος των μαλλιών γύρω από τον κύλινδρο αφήνοντας τις άκρες έξω.
•             Εφαρμόστε το Moroccanoil Dry Shampoo ανά τμήμα στις ρίζες. Γυρίστε τα μαλλιά ανάποδα και περάστε τα δάχτυλά σας για να προσθέσετε έξτρα όγκο και να αποτρέψετε το λάδωμα των μαλλιών κατά την διάρκεια της ημέρας.
•             Για να ολοκληρώσετε, περάστε τα μαλλιά από τη μία πλευρά και ψεκάστε με το  Moroccanoil Luminous Hair Spray για λάμψη και κράτημα με διάρκεια.

Latest

Η DSQUARED2 παρουσιάζει τη Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024,

Η DSQUARED2 παρουσιάζει τη Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, που...

Ήταν όλοι εκεί! Στο BEST Opening των νέων γραφείων της “BESTSELLER” στην Ελλάδα!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Grand Opening των νέων...

Salon International 2024

Το Salon International 2024 θα είναι καλύτερο από ποτέ,...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου!

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από τις Εκδόσεις...

Newsletter