Η MOROCCANOIL ΓΙΑ ΤΗ ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY

Αποκτήστε το Look:
•             Σε νωπά μαλλιά, χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatment Light για να δημιουργήσετε την ιδανική βάση για το χτένισμα.
•             Στη συνέχεια, εφαρμόστε τη Moroccanoil Thickening Lotion στις ρίζες της Rosie σε συνδυασμό με τη Moroccanoil Volumizing Mousse για όγκο και υφή.
•             Χωρίστε τα μαλλιά σε μεγάλα τμήματα και στεγνώστε τα χρησιμοποιώντας τη Moroccanoil Boar Bristle Round Brush.
•             Μόλις τα μαλλιά είναι εντελώς στεγνά, χρησιμοποιήστε μικρό σίδερο για μπούκλες και τυλίξτε μέρος των μαλλιών γύρω από τον κύλινδρο αφήνοντας τις άκρες έξω.
•             Εφαρμόστε το Moroccanoil Dry Shampoo ανά τμήμα στις ρίζες. Γυρίστε τα μαλλιά ανάποδα και περάστε τα δάχτυλά σας για να προσθέσετε έξτρα όγκο και να αποτρέψετε το λάδωμα των μαλλιών κατά την διάρκεια της ημέρας.
•             Για να ολοκληρώσετε, περάστε τα μαλλιά από τη μία πλευρά και ψεκάστε με το  Moroccanoil Luminous Hair Spray για λάμψη και κράτημα με διάρκεια.

Latest

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

#WellaUltimateEvent: Ένα λαμπερό πάρτι της Wella Company για να γιορτάσει τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της

Η Wella Company διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι για να γιορτάσει τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της, το θάρρος για αλλαγή και τη μαγεία που δημιουργείται...

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ SEPHORA ΓΙΑ ΤΟ 2023 Μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη λάμψη κι ομορφιά! Η SEPHORA Greece το απόλυτο love...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει το κατάστημα εισιτηρίων για την TOP HAIR 2024 και θα ξεκινήσει και φέτος με μια...

Newsletter