Η WELLA COMPANY ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ WE CREATE VIRTUAL EVENT

 

 

Στις 25 Απριλίου 2021, η νέο-ιδρυθείσα εταιρεία Wella Company θα φιλοξενήσει την πρώτη της παγκόσμια ψηφιακή εκδήλωση We Create, μια γιορτή της κομμωτικής τέχνης μέσω μιας γεμάτης ατζέντα εκπομπών, σεμιναρίων και προσωπικών συνομιλιών.

 

Θα «πρωταγωνιστήσουν» γνωστά ονόματα του κλάδου, όπως οι RomeuFelipe, PatriciaNikole, RenyaXydis, RobertEaton, SonyaDove, DarrenAmbrose, ZakMesquit, RossanoFerretti, MarkHayes και πολλούς άλλους.

 

Το WeCreateevent θα είναι προσβάσιμο σε επαγγελματίες ομορφιάς σε όλο τον κόσμο και δίνει στο κοινό τη δυνατότητα να επιλέξει τα θέματα που τους ενδιαφέρουν περισσότερο. Δύο κανάλια ροής περιεχομένου θα μεταδοθούν ταυτόχρονα και θα είναι διαθέσιμα για προβολή (playback) μετά τη λήξη της ζωντανής εκδήλωσης για έως και ένα μήνα: Και τα δύο κανάλια είναι μια γιορτή της δημιουργικότητας, της έμπνευσης, της επιχειρηματικής και επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης, με κορυφαίους Καλλιτέχνες και ειδικούς να μοιράζονται τεχνογνωσία και γνώση.

 

       We Inspire– αυτό το κανάλι θα προβάλλει κορυφαίους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, με περιεχόμενο σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας των shows από την ιδέα μέχρι την τελική εκτέλεση. Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση και ο εορτασμός των νικητών όλων των κατηγοριών του διεθνούς διαγωνισμού TrendVision.

 

       We Transform– αφιερωμένο σε make over καθημερινών προσώπων-προσωπικοτήτων και τη δύναμη της μεταμόρφωσης των μαλλιών – πολλές ευκαιρίες έμπνευσης και ιδέες για το πώς να προσελκύσετε και να διατηρήσετε τους πελάτες με ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο προτάσεων look και επιλεγμένων υπηρεσιών.

 

Η εγγραφή στο WeCreateevent είναι εντελώς δωρεάν και είναι το δώρο μας σε όλους εσάς τους επαγγελματίες της κομμωτικής σκηνής και τέχνης, ενώ η διαδικασία εγγραφής έχει ήδη ξεκινήσει.

 

Πραγματοποιήστε τώρα την εγγραφή σας και βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση We Create Event

 

Latest

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

#WellaUltimateEvent: Ένα λαμπερό πάρτι της Wella Company για να γιορτάσει τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της

Η Wella Company διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι για να γιορτάσει τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της, το θάρρος για αλλαγή και τη μαγεία που δημιουργείται...

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ SEPHORA ΓΙΑ ΤΟ 2023 Μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη λάμψη κι ομορφιά! Η SEPHORA Greece το απόλυτο love...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει το κατάστημα εισιτηρίων για την TOP HAIR 2024 και θα ξεκινήσει και φέτος με μια...

Newsletter