ΚΑΜΠΑΝΙΑ BLONDME ΤΗΣ SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

 

 

Συχνά, οι πελάτισσες του κομμωτηρίου πιστεύουν εσφαλμένα ότι οι υπηρεσίες ξανθού χρώματος αφορούν αποκλειστικά τις υπηρεσίες ξανοίγματος, γι’ αυτό και θεωρούν το ξανθό μια έντονη και αποκλειστική επιλογή στον τομέα της βαφής. Γι’ αυτό και η BLONDME ξεκίνησε μια διαφορετική καμπάνια #BLONDESOFTHEWORLD, με σκοπό να αποδείξει ότι με την BLONDME, υπάρχει ένα ξανθό για όλους, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος, τον τύπο των μαλλιών, την ηλικία ή το φύλο. Η καμπάνια παρουσιάζει 9 ξανθές από 9 μητροπόλεις του κόσμου, καθεμιά από τις οποίες μοιράζεται το δικό της όραμα για το ξανθό.

 

BLONDME ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

 

 Η επιθυμία για ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ξανθού χρώματος είναι μεγαλύτερη από ποτέ – ευτυχώς το χαρτοφυλάκιο χρωμάτων της BLONDME ειδικεύεται στην αντιμετώπιση κάθε ανάγκης των ξανθών μαλλιών, ενώ συμπληρώνεται από την πρόσφατα ανανεωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης της BLONDME. Με κορυφαία υλικά συσκευασίας, μια βελτιωμένη δομή στη σειρά προϊόντων -συμπεριλαμβανομένης της ειδικής κωδικοποίησης χρωμάτων για τη διευκόλυνση της πλοήγησης- και αναβαθμισμένη τεχνολογία, η σειρά BLONDME αποτελεί τη must-have σειρά περιποίησης για το σπίτι για όλες τις πελάτισσες που επιλέγουν το ξανθό.

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓIΑ BLONDME

 

Η ανανεωμένη σειρά προϊόντων BLONDME Care υιοθετεί την Τεχνολογία 3D Bond Creation, δημιουργώντας μια συλλογή προϊόντων που δυναμώνει την τρίχα εσωτερικά. Η ενσωματωμένη Τεχνολογία 3D Bond Creation λειτουργεί σε 3 αναπόσπαστα βήματα κάθε Υπηρεσίας Ξανθού Χρώματος BLONDME, συνδυάζοντας την Προστασία Δεσμών, τη Δημιουργία Δεσμών και τη Διατήρηση των Δεσμών και προσφέροντας την απόλυτη περιποίηση: }} ΒΉΜΑ 1: ΧΡΏΜΑ – ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΔΕΣΜΏΝ Η ενσωματωμένη Τεχνολογία Bond Enforcing στα προϊόντα χρώματος της BLONDME συνδέει τις ίνες της τρίχας ενισχύοντας τους δυνατούς δομικούς δεσμούς, ελαχιστοποιώντας το σπάσιμο της τρίχας }} ΒΉΜΑ 2: ΠΕΡΙΠΟΊΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΉΡΙΟ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΔΕΣΜΏΝ Χάρη στην Τεχνολογία 3D Bond Creation, που είναι ενσωματωμένη σε όλα τα προϊόντα περιποίησης κομμωτηρίου, δημιουργεί νέους δεσμούς και σταθεροποιεί τη δομή των μαλλιών, χαρίζοντας αντοχή και ευελιξία που διαρκούν. }} ΒΉΜΑ 3: ΠΕΡΙΠΟΊΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ – ΔΙΑΤΉΡΗΣΗ ΔΕΣΜΏΝ Χάρη στην Τεχνολογία 3D Bond Creation, που είναι ενσωματωμένη σε όλα τα προϊόντα περιποίησης για το σπίτι, διατηρεί και δυναμώνει τα μαλλιά ανάμεσα στις επισκέψεις στο κομμωτήριο, παρατείνοντας τα αποτελέσματα χρώματος που επιτεύχθηκαν στο κομμωτήριο και χαρίζοντας λάμψη που διαρκεί.

 

ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Η σειρά BLONDME προσφέρει κορυφαία προϊόντα περιποίησης κατάλληλα για όλους τους τύπους ξανθών μαλλιών, με λεπτή έως κανονική και κανονική έως χοντρή τρίχα. Αυτή η σειρά παρέχει ισχυρότερη εξουδετέρωση, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού που φωτίζουν τους ξανθούς τόνους και περιλαμβάνει προϊόντα φινιρίσματος για την τελειοποίηση των μαλλιών. }} Η σειρά προϊόντων BLONDME ALL BLONDES LIGHT είναι ένα ανάλαφρο σύστημα θρέψης που συνιστάται για τα ξανθά μαλλιά με λεπτή έως κανονική τρίχα. Με Σύμπλεγμα Πρωτεΐνης Μεταξιού Mulberry. }} Η σειρά προϊόντων BLONDME ALL BLONDES RICH είναι ένα σύστημα εντατικής περιποίησης για ξανθά μαλλιά με κανονική έως χοντρή τρίχα. Με Σύμπλεγμα Πρωτεϊνών από Κασμίρ. }} Η σειρά BLONDME ALL BLONDES DETOX είναι ένα σύστημα καθαρισμού κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Με Σύμπλεγμα Πρωτεϊνών από Σκανδιναβικό Βαμβάκι. }} Η σειρά προϊόντων BLONDME COOL BLONDES NEUTRALIZING είναι ένα σύστημα ρεφλέ για εξουδετέρωση των κίτρινων τόνων που συνιστάται για τα ξανθά μαλλιά και εξουδετερώνει τους χάλκινους τόνους και τους κίτρινους δευτερεύοντες τόνους. Με Σύμπλεγμα Πρωτεϊνών από Αμάρανθο. }} Τα BLONDME BLONDE WONDERS είναι προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα περιποίησης BLONDME για την ολοκλήρωση κάθε ξανθού look, προσθέτοντας λάμψη και απαλότητα.

 

 

Latest

- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου!

“Γίνε Ηγέτης του εαυτού σου”: Το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου μόλις κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και Κύπρο από τις Εκδόσεις...

Newsletter