Lesley Lawson: Το απόλυτο χρώμα

 

Ο ρόλος της ως Παγκόσμια Πρέσβειρα Χρώματος της Schwarzkopf Professional, αλλά και υπεύθυνη δημιουργικού τμήματος σε χρώμα και κουπ του κομμωτηρίου «Real Hair» στο Chelsea του Λονδίνου, καθιστούν τη Lesley Lawson τίποτα λιγότερο από την απόλυτη ειδικό στο χρώμα.


Γιατί αγαπάτε να είστε ειδικός βαφής,

Από την αρχή της καριέρας μου βρίσκω τον εαυτό μου να εντυπωσιάζομαι απόλυτα από τα χρώματα και τα εφέ που δημιουργούν τα βαμμένα μαλλιά. Πιστεύω ότι οι βαφές μαλλιών μιλάνε μια δική τους, ξεχωριστή γλώσσα. Είναι τόσες οι εκφράσεις και οι ερμηνείες που είναι δυνατές – αντανακλούν την προσωπικότητα, σηματοδοτούν αλλαγές στη ζωή ή ακόμα και μεταμορφώνουν την εμφάνιση των ανθρώπων ολοκληρωτικά. Επίσης σημαντικό για μένα σαν ειδικός βαφής είναι το feedback που δίνουν οι πελάτες μετά από μια βαφή, που συχνά είναι πιο δυνατό συγκριτικά με αυτό μετά το κούρεμα. Πραγματικά αγαπώ το γεγονός ότι το χρώμα έχει τη μοναδική δύναμη να επηρεάζει την εξωτερική εμφάνιση των ανθρώπων. Για μένα οι βαφές των μαλλιών δεν είναι απλά μέρος της καθημερινότητάς μου στη δουλειά – είναι το πάθος μου.

 

Τι πρέπει να σου προσφέρει το τέλειο προϊόν βαφής,

Πάνω απ’ όλα, σαν ειδικός βαφής, έχω ανάγκη να βασίζομαι στην απόδοση του χρώματος που χρησιμοποιώ 100%. Το κλειδί είναι η κάλυψη, η ένταση και η διάρκεια. Στις μέρες μας, αυτοί οι ποιοτικοί παράγοντες πρέπει να συμπληρώνονται από ένταση χρώματος και χρωματικούς κόσμους με όραμα και προοπτική.

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της νέας IGORA ROYAL,

Δεν είναι τυχαίο γεγονός που η IGORA ROYAL είναι η ναυαρχίδα της Schwarzkopf Professional. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πλεονεκτήματα της νέας IGORA ROYAL είναι η τεχνολογία High Definition, που εξασφαλίζει 100% αποτελέσματα πραγματικού χρώματος. Ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες, όπως πορώδη ταλαιπωρημένα μαλλιά, παρέχει τέλεια ομοιομορφία χρώματος και κάλυψη λευκών. Είχα τη δυνατότητα να δουλέψω με τη νέα IGORA ROYAL, όταν αναμείχθηκα στη διαδικασία του επαναλανσαρίσματός της και επιπλέον κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης για τα «Essentials Looks». Τα αποτελέσματα μιλάνε μόνα τους: state-of-the-art χρώματα μόδας, καθώς και εξαιρετική ζωντάνια σε χάλκινα και βιολέ επέτρεψαν στη δημιουργικότητά μου να καλπάσει, ενώ μου έδωσε τη δυνατότητα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις όλων των πελατών μου. Τέλος, είμαι ειλικρινά ενθουσιασμένη με την 360° προσέγγιση της IGORA πάνω στην εκπαίδευση, προσφέροντας φανταστικά νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και καινοτόμα εργαλεία, όπως η smart εφαρμογή House of Color.

 

Η IGORA ROYAL είναι ένα παγκοσμίως καθιερωμένο brand – ποια πιστεύετε ότι είναι η συνταγή της επιτυχίας της,

Η Schwarzkopf Professional δημιούργησε ένα brand που ακούει τις ανάγκες των ειδικών βαφής και παρέχει υπηρεσίες και εργαλεία ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους. Η νέα φιλοσοφία της IGORA ROYAL είναι αφοσιωμένη στην εξειδίκευση και την επιτυχία του κομμωτηρίου, καθώς οι υπηρεσίες χρώματος παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σήμερα. Εκτός από τις παραπάνω επιχειρηματικές οπτικές, η IGORA ROYAL ακολουθεί τις τάσεις της μόδας – κομμωτές και trend-seekers αναζητούν τις τελευταίες και πιο μοντέρνες τάσεις στο χρώμα που παράλληλα είναι εφικτό να γίνουν σε ένα ραντεβού κομμωτηρίου. Επιπρόσθετα, πιστεύω ότι το κλειδί επιτυχίας για ένα brand παγκόσμιας κλίμακας είναι να επενδύει σε νέα ταλέντα και η Schwarzkopf Professional είναι πρωτοπόρος στην εκπαίδευση των καλύτερων. Η Schwarzkopf Professional προσφέρει ένα μεγάλο εύρος από εξαιρετικά εκπαιδευτικά προγράμματα. Το «Royal Master Academy» για παράδειγμα, προετοιμάζει και δημιουργεί τους νέους royal experts με ανώτερη πιστοποίηση, παρέχοντάς τους εκπαίδευση χρώματος όπως πραγματικά δεν ξανάγινε.

 

Πόσο σημαντική είναι η δημιουργικότητα στο επάγγελμά σας,

Είμαι πολύ τυχερή γιατί μπορώ να ζω τη δημιουργικότητά μου στο έπακρο. Σαν Παγκόσμια Πρέσβειρα Χρώματος της εταιρείας, έχω την ευκαιρία να δημιουργώ τα «Essential Looks», που παρουσιάζονται 2 φορές το χρόνο από την Schwar zkopf Professional. Εμπνευσμένοι από τις διεθνείς εβδομάδες μόδας και τις πιο σημαντικές παγκόσμιες τάσεις μόδας, δημιουργούμε εκθαμβωτικά και εμπνευσμένα χρώματα για την επόμενη σεζόν. Φέτος, για να είμαι ειλικρινής, η ομάδα ξεπέρασε τον εαυτό της. Τα «Essential Looks» αντανακλούν τη δέσμευσή μας στα υψηλής ποιότητας, εκθαμβωτικά και γεμάτα ζωντάνια χρώματα! Η δημιουργικότητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα του ειδικού βαφής στο βαφείο του. Πολλές γυναίκες είναι ανοιχτές να πειραματιστούν με το χρώμα των μαλλιών τους και να δοκιμάσουν ένα καινούργιο look. Σαν ειδικός βαφής πρέπει να ισορροπώ μεταξύ της δημιουργικότητας και του να εντοπίσω ποια είναι τα θέλω και οι ανάγκες του πελάτη. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο δημιουργικός ή ταλαντούχος είσαι, χωρίς το σωστό προϊόν που αποδίδει αξιόπιστα αποτελέσματα δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Η δημιουργικότητα προκύπτει από το συνδυασμό μιας σχέσης εμπιστοσύνης και πραγματικής σχέσης με το χρώμα που έχεις στα χέρια σου. Αυτή είναι η σχέση που έχω εγώ με την IGORA ROYAL της Schwarzkopf Professional.

Latest

- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο Μάρκος Ευθυμίου μας μιλά εφ΄ όλης της ύλης

Ο Μάρκος Ευθυμίου θεωρείται ο expert στα νυφικά χτενίσματα και παράλληλα έχει ένα μοναδικό ταλέντο στο να μεταλλάσσει ένα πρόσωπο σε "persona". Στόχος του είναι...

COLLECTION «FRACTALS» BY ΑΝΝΙΕ ΑΝΚΕRVIK

H Αnnie Ankervik μας παρουσιάζει τη νέα της collection «Fractals».

COTY & CHLO? ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑRIANE LABED ΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ

 

Η Ariane Labed είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος της Chlo?, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018. Η ηθοποιός θα αποτελέσει τη νέα, μοντέρνα ενσάρκωση της γυναίκας Chlo?.

Newsletter