MAZELLA & PALMER-ZGAT ACADEMY: ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ HAIR SHOW

Της Άννας Ανδρεώλα
 
 
ΜΑΖΕLLA &amp, PALMER
Ποια συμβουλή θα δίνατε στις γυναίκες για την περιποίηση των μαλλιών τους,
Μ&amp,Ρ: Η ποιότητα των μαλλιών είναι σημαντική για όλους τους πελάτες: άνδρες, γυναίκες, μοντέλα. Δυστυχώς, ο κόσμος πιστεύει ότι έχουμε το μαγικό ραβδάκι και μπορούμε να κάνουμε χαβιάρι τη…γατοτροφή, όπως λέει κι ένας καλός φίλος. Αν τα μαλλιά είναι κατεστραμμένα από τον ήλιο, το πιστολάκι και τις υπόλοιπες εργασίες κομμωτηρίου, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούν τα σωστά σαμπουάν και μαλακτικά. Η καλή ποιότητα των ειδών περιποίησης είναι σημαντική.
 
Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια,
Σκοπεύουμε να μεγαλώσουμε την ομάδα μας, δημιουργώντας εξαιρετικούς δασκάλους κομμωτικής. Αυτή τη στιγμή τούς εκπαιδεύουμε στο μέσο ενός εντατικού προγράμματος εκμάθησης. Ξεκινήσαμε με ένα τμήμα για αρχάριους, που διαρκεί τέσσερις μήνες, το οποίο όταν ολοκληρωθεί, θα δώσουν εξετάσεις. Αν επιτύχουν, θα μπορούν πλέον να κουρεύουν πελάτες στο κομμωτήριο. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια και όποτε ολοκληρώνεται ο κάθε κύκλος, θα δίνουν εξετάσεις. Εφόσον περάσουν όλα τα επίπεδα, θα γίνουν και οι ίδιοι δάσκαλοι κομμωτικής. Αυτός είναι ο τομέας που εστιάζουμε αυτή την εποχή, καθώς θέλουμε να δημιουργήσουμε τους καλύτερους εκπαιδευτές στον κόσμο.
 
Τι είναι αυτό που σας εμπνέει,
Έμπνευσή μας είναι η ομάδα: να βλέπουμε να αναπτύσσονται και να δημιουργούνται νέοι τρόποι σκέψης μέσω και μιας φρέσκιας ματιάς.
 
Θα μας πείτε ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν περιποίησης μαλλιών,
Στους Mazella &amp, Palmer είμαστε τυχεροί που δουλεύουμε με κάποιες από τις καλύτερες μάρκες του κόσμου. Κάθε μάρκα έχει τα δικά της κορυφαία προϊόντα που αγαπάμε. Μας αρέσει κυρίως να δουλεύουμε με προϊόντα που δίνουν λάμψη και κίνηση.
 
Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιστούς σας πελάτες. Πώς βλέπετε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες κομμωτές,
Καθώς ταξιδεύουμε από χώρα σε χώρα πάνω από δύο φορές την εβδομάδα, γνωρίζουμε ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες και περιβάλλοντα. Το επίπεδο παγκοσμίως είναι πολύ υψηλό κι εδώ στην Ελλάδα έχετε κομμωτές υψηλού επιπέδου. Όμως και οι υπόλοιποι κομμωτές τού 9 με 5 έχουν τον δικό του χώρο. Σε ό,τι αφορά τον κόσμο στην Ελλάδα, βρίσκουμε τους Έλληνες ζεστούς, φιλικούς και ευγενικούς. Για μας είναι πάντα χαρά να ερχόμαστε και να βλέπουμε τους φίλους μας.
 
ZGAT ACADEMY
Ποια κουρέματα είναι δημοφιλή στην Κροατία,
ZGAT: Στην Κροατία ο κόσμος είναι πολύ ανοιχτός σε ό,τι αφορά τα μαλλιά του. Άνδρες και γυναίκες θέλουν να τονίζουν την προσωπικότητά τους. Τα κουρέματα που μας ζητούν αυτή την εποχή στο κομμωτήριο ZGAT, το οποίο βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ, είναι δυνατά καρέ, είτε είναι ασύμμετρα είτε συμμετρικά.
 
Ποια συμβουλή θα θέλατε να δώσετε στις γυναίκες για τα μαλλιά τους,
Να είστε ευγενικές με τα μαλλιά σας. Να χρησιμοποιείτε επαγγελματικά προϊόντα και πάντα να συμβουλεύεστε τον κομμωτή σας, για να σας προτείνει εκείνος ποια θα χρησιμοποιείτε. Δεχτείτε τα μαλλιά σας έτσι όπως είναι. Το συνεχές ίσιωμα ή κατσάρωμα θα τα καταστρέψει – όσο καλή φόρμα κι αν έχετε, δεν θα δείχνουν εντάξει. Σε ό,τι αφορά τη φόρμα που ο κομμωτής έδωσε στα μαλλιά σας, για να δείχνουν καλά, θα πρέπει να έχουν σωστή ενυδάτωση. Για το λόγο αυτό, να τα βάφετε μόνο στα κομμωτήρια με επαγγελματικά προϊόντα.
 
Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια,
Η ακαδημία ZGAT είναι μια νέα εταιρεία που εμπεριέχει δύο brands: το κομμωτήριο ZGAT και την ακαδημία ZGAT. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα πράγματα εξελίσσονται μ’ αυτό τον τρόπο για μας. Στα σχέδιά μας περιλαμβάνεται η ανάπτυξη του κομμωτηρίου και της ακαδημίας. Και τα δύο βρίσκονται ακόμα στον ίδιο χώρο, καθώς όμως μεγαλώνει η ομάδα του κομμωτηρίου και της ακαδημίας, σκεφτόμαστε να τα χωρίσουμε. Η καινούργια μας κολεξιόν θα είναι έτοιμη σε ένα μήνα περίπου και θέλουμε να την παρουσιάσουμε εντός και εκτός της ακαδημίας.
 
Τι αποτελεί πηγή έμπνευσης για σας,
Η έμπνευση βρίσκεται παντού. Αντλούμε την έμπνευσή μας από τη δουλειά επιτυχημένων κομμωτών. Πάντα κοιτάμε όλα όσα συμβαίνουν στη σκηνή της κομμωτικής, στη μόδα κτλ. Πρέπει όμως να τονίσουμε ότι η μεγαλύτερη έμπνευση προέρχεται από τα πράγματα που μας περιβάλλουν σε καθημερινή βάση και από την ομάδα του ZGAT.
 
Ποιο προϊόν περιποίησης είναι το αγαπημένο σας,
Προτιμάμε ελαφριά προϊόντα, που βοηθούν στον έλεγχο των μαλλιών και παράλληλα τα διατηρούν όσο γίνεται πιο φυσικά και ελαστικά.
 
Πώς σας φαίνονται οι Έλληνες κομμωτές και οι Ελληνίδες, Ξέρουμε ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιστούς σας πελάτες.
Πιστεύουμε ότι οι Έλληνες είναι πολύ φιλικοί και παθιασμένοι. Υπάρχει μια μεγάλη ομοιότητα ανάμεσα στους Έλληνες και τους Κροάτες. Οι Έλληνες κομμωτές αγαπούν με πάθος τη δουλειά τους και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε φίλοι τους.

Latest

Νέα Συλλογή ghd Pink από την GMS Salon+: Μαζί για την Υποστήριξη του Αγώνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού

Στην GMS Salon+, ως επίσημοι συνεργάτες και αντιπρόσωποι της...

Beach Finish Styling Spray | Lorvenn Hair Professionals

Beach waves have never been so breezy! Η Lorvenn Hair...

“Kayak Hall of Fashion”

Fashion Meeting….στο 1 Year Anniversary Party της γνωστής αλυσίδας...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο Μάρκος Ευθυμίου μας μιλά εφ΄ όλης της ύλης

Ο Μάρκος Ευθυμίου θεωρείται ο expert στα νυφικά χτενίσματα και παράλληλα έχει ένα μοναδικό ταλέντο στο να μεταλλάσσει ένα πρόσωπο σε "persona". Στόχος του είναι...

COLLECTION «FRACTALS» BY ΑΝΝΙΕ ΑΝΚΕRVIK

H Αnnie Ankervik μας παρουσιάζει τη νέα της collection «Fractals».

COTY & CHLO? ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑRIANE LABED ΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ

 

Η Ariane Labed είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος της Chlo?, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018. Η ηθοποιός θα αποτελέσει τη νέα, μοντέρνα ενσάρκωση της γυναίκας Chlo?.

Newsletter