Νέας συλλογή Hyperbola capsule από την Swarovski

Η Swarovski επεκτείνει την γκάμα των κοσμημάτων που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη βιωσιμότητα με την κυκλοφορία της νέας συλλογής Hyperbola capsule. Αυτή η κυκλοφορία αποτελεί κομμάτι της πορείας της Swarovski με σκοπό να καταστήσει τα προϊόντα της πιο βιώσιμα.

Τα σχέδια της συλλογής Hyperbola δημιουργούνται με καινοτόμα υλικά και διαδικασίες, αλλά εξακολουθούν να αποπνέουν την αίγλη και το εξαιρετικό savoir-faire για το οποίο είναι γνωστή η Swarovski. Με ένα δαχτυλίδι, ένα βραχιόλι και τρία ζευγάρια σκουλαρίκια, η συλλογή Hyperbola χρησιμοποιεί πιστοποιημένα ζιργκόν Swarovski με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα και ανακυκλωμένα μέταλλα, χωρίς συμβιβασμούς στο στιλ ή την ποιότητα.

Τα ζιργκόν της Swarovski δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μειώνοντας έτσι τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 58% σε σύγκριση με τα συνήθη ζιργκόν, ενώ το υπόλοιπο 42% των εκπομπών έχει αντισταθμιστεί.

Το αποτύπωμα άνθρακα του ζιργκόν της Swarovski έχει υπολογιστεί και αντισταθμιστεί από τον συνεργάτη μας, την κορυφαία εταιρεία συμβούλων για το κλίμα τη South Pole. Ο υπολογισμένος αντίκτυπος του διοξειδίου του άνθρακα αντισταθμίστηκε μέσω υψηλής ποιότητας πιστωτικών μορίων εκπομπών άνθρακα, τα οποία διοχετεύθηκαν στη μικρή υδροηλεκτρική μονάδα Huóshui με σκοπό την παροχή ανανεώσιμης ενέργειας σε απομακρυσμένες περιοχές της νοτιοδυτικής Κίνας και στο καταφύγιο βιοποικιλότητας Rimba Raya του Βόρνεο για την προστασία αυτής της περιοχής της Ινδονησίας από την αποψίλωση των δασών.

Το ανακυκλωμένο μέταλλο (έως και 90%) επαναχρησιμοποιεί πολύτιμους πόρους, χρησιμοποιώντας λιγότερες φυσικές πρώτες ύλες, μειώνοντας έτσι περαιτέρω τον αντίκτυπο των προϊόντων Swarovski στο περιβάλλον.

Αυτή η νέα κυκλοφορία είναι ένα από τα πολλά βήματα που κάνει η Swarovski για να περιορίσει τον αντίκτυπό της στο περιβάλλον. Επίσης, είναι ένα από τα πρώτα βήματα που κάνει η εταιρία για να μετατρέψει όλα τα ζιργκόν της Swarovski, όσο γίνεται πιο ουδέτερα ως προς τον άνθρακα.

Το 2021, η Swarovski προσχώρησε στην πρωτοβουλία Science Based Targets (SBTi), αναλαμβάνοντας τη δέσμευση να μειώσει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου στο πεδίο εφαρμογής 1 και 2 κατά 47% και τις εκπομπές στο πεδίο εφαρμογής 3 κατά 28% έως το 2030.

Latest

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά Resveratrol – Lift

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά Resveratrol – Lift

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά Resveratrol – Lift, τη N°1 σειρά αντιγήρανσης στη Γαλλία, με μια νέα γενιά κολλαγόνου. Η...

CAUDALIE Oil Elixirs: Τα νέα must του καλοκαιριού

Με σύνθεση από πολύτιμα βιολογικά έλαια, το Smooth & Glow Oil Elixir και το Soleil des Vignes Oil Elixir είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για...

Shiseido Sun. Skin. Care. 100 χρόνια εξειδίκευσης στην αντηλιακή προστασία

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι εδώ και μπορούμε να απολαμβάνουμε τoν ήλιο, όσο η Shiseido φροντίζει την επιδερμίδα μας! Από την ίδρυσή της...

Newsletter