ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΕΛΑΙΑ

Πάντα πρωτοπόρος στο χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης μαλλιών, η εταιρία παρουσιάζει δύο καινοτομίες: τη BC Oil Miracle Mist με Έλαιο Marula για λεπτά μαλλιά και BC Oil Miracle Mist με Έλαιο Argan για χονδρά μαλλιά.  Με ανάλαφρες φόρμουλες χωρίς σιλικόνη που εξατμίζονται γρήγορα, αυτά τα έλαια περιποιούνται τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνουν και είναι ιδανικά ακόμα και για τους πιο λεπτούς τύπους μαλλιών! Μια μικρή ποσότητα BC Oil Miracle Mist είναι αρκετή για να μεταμορφώσει άμεσα τα ξηρά, θαμπά μαλλιά, χαρίζοντάς τους απαλότητα, λάμψη και υγιή όψη.
Η BC Oil Miracle με Έλαιο Marula προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για λεπτά έως κανονικά μαλλιά με μια απολαυστική υπηρεσία στο κομμωτήριο και μια πολυτελή αγωγή περιποίησης με έλαια για το σπίτι, με πολλαπλά οφέλη:

    Εκτυφλωτική λάμψη
    Απαλό άγγιγμα
    Δε βαραίνει τα μαλλιά

Τα BC Oil Miracle Oil Mists βασίζονται σε μια επαναστατική φόρμουλα χωρίς σιλικόνη που χρησιμοποιεί την παγκoσμίως πρωτοποριακή τεχνολογία Micro-Dispersion Dry Oil, η οποία κατανέμει το έλαιο σε εξαιρετικά λεπτά στρώματα στα μαλλιά, για εκτυφλωτική λάμψη, ανώτερη απόδοση περιποίησης και 50% πιο γρήγορη εξάτμιση.

 

Οι θεραπείες για τελείωμα της BC Oil Miracle βασίζονται στην επαναστατική τεχνολογία Evaporating, προσφέροντας απαλότητα &amp, απαράμιλλη λάμψη χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα ή να βαραίνουν την τρίχα.Το BC Oil Miracle Shampoo με την Τεχνολογία Micro Emulsion διασφαλίζει πως θα μείνει η απαραίτητη ποσότητα του θρεπτικού ελαίου στα πορώδη σημεία της επιφάνειας της τρίχας, ενώ ταυτόχρονα της προσφέρει απαλότητα &amp, υπέροχη λάμψη.

 

Το BC Oil Miracle Oil Mist για χονδρά μαλλιά χρησιμοποιεί την Τεχνολογία Micro-Dispersion για να συγκεντρώσει όλα τα οφέλη μιας θεραπείας με βάση τα έλαια, σε μια φόρμουλα που δεν περιέχει σιλικόνη και έχει δράση κατά του φριζαρίσματος, χαρίζοντας έτσι στα μαλλιά απαράμιλλη λάμψη.

Latest

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive Masks.

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive...

| “Dress2unDress – Make A Wish”

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της...

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια...

50 Years “Georgoulis S.A”: Ένα ξεχωριστό Anniversary Event στον Άλιμο, που δεν έλειπε κανείς!

Τα 50 χρόνια της premium εταιρείας “Georgoulis S.A.”, Μπάνιο/...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια χρονιά στην PLMA, τη σημαντικότερη έκθεση στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας παγκοσμίως, που έλαβε χώρα...

Ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβέυτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς στα “Greek Influencers Awards”!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, ο ιδρυτής & CEO της “Beautiful People Pr” Events Χάρης Σιανίδης βραβεύτηκε ως “Pr Influencer” της χρονιάς για...

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα όρια του Meteverse και η πρωτοποριακή έκθεση “Transitions” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και την...

Newsletter