ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΕΛΑΙΑ

Πάντα πρωτοπόρος στο χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης μαλλιών, η εταιρία παρουσιάζει δύο καινοτομίες: τη BC Oil Miracle Mist με Έλαιο Marula για λεπτά μαλλιά και BC Oil Miracle Mist με Έλαιο Argan για χονδρά μαλλιά.  Με ανάλαφρες φόρμουλες χωρίς σιλικόνη που εξατμίζονται γρήγορα, αυτά τα έλαια περιποιούνται τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνουν και είναι ιδανικά ακόμα και για τους πιο λεπτούς τύπους μαλλιών! Μια μικρή ποσότητα BC Oil Miracle Mist είναι αρκετή για να μεταμορφώσει άμεσα τα ξηρά, θαμπά μαλλιά, χαρίζοντάς τους απαλότητα, λάμψη και υγιή όψη.
Η BC Oil Miracle με Έλαιο Marula προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για λεπτά έως κανονικά μαλλιά με μια απολαυστική υπηρεσία στο κομμωτήριο και μια πολυτελή αγωγή περιποίησης με έλαια για το σπίτι, με πολλαπλά οφέλη:

    Εκτυφλωτική λάμψη
    Απαλό άγγιγμα
    Δε βαραίνει τα μαλλιά

Τα BC Oil Miracle Oil Mists βασίζονται σε μια επαναστατική φόρμουλα χωρίς σιλικόνη που χρησιμοποιεί την παγκoσμίως πρωτοποριακή τεχνολογία Micro-Dispersion Dry Oil, η οποία κατανέμει το έλαιο σε εξαιρετικά λεπτά στρώματα στα μαλλιά, για εκτυφλωτική λάμψη, ανώτερη απόδοση περιποίησης και 50% πιο γρήγορη εξάτμιση.

 

Οι θεραπείες για τελείωμα της BC Oil Miracle βασίζονται στην επαναστατική τεχνολογία Evaporating, προσφέροντας απαλότητα &amp, απαράμιλλη λάμψη χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα ή να βαραίνουν την τρίχα.Το BC Oil Miracle Shampoo με την Τεχνολογία Micro Emulsion διασφαλίζει πως θα μείνει η απαραίτητη ποσότητα του θρεπτικού ελαίου στα πορώδη σημεία της επιφάνειας της τρίχας, ενώ ταυτόχρονα της προσφέρει απαλότητα &amp, υπέροχη λάμψη.

 

Το BC Oil Miracle Oil Mist για χονδρά μαλλιά χρησιμοποιεί την Τεχνολογία Micro-Dispersion για να συγκεντρώσει όλα τα οφέλη μιας θεραπείας με βάση τα έλαια, σε μια φόρμουλα που δεν περιέχει σιλικόνη και έχει δράση κατά του φριζαρίσματος, χαρίζοντας έτσι στα μαλλιά απαράμιλλη λάμψη.

Latest

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

#WellaUltimateEvent: Ένα λαμπερό πάρτι της Wella Company για να γιορτάσει τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της

Η Wella Company διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι για να γιορτάσει τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της, το θάρρος για αλλαγή και τη μαγεία που δημιουργείται...

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ SEPHORA ΓΙΑ ΤΟ 2023 Μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη λάμψη κι ομορφιά! Η SEPHORA Greece το απόλυτο love...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει το κατάστημα εισιτηρίων για την TOP HAIR 2024 και θα ξεκινήσει και φέτος με μια...

Newsletter