Σταμάτης Καραίσκος: Δημιουργικότητα και όραμα

 

Όπως λέει ο ίδιος, «είναι φοβερό το συναίσθημα όταν βλέπεις μια γυναίκα χαρούμενη να κοιτάει το πρόσωπό της στον καθρέφτη!» Από το Μάρτιο του 2014 ξεκινάει η συνεργασία του με την Kerastase ως «Κ Ambassador». Όπως λέει χαρακτηριστικά, «είναι μια πρόκληση να δουλεύεις με ένα τόσο μεγάλο brand, που διακρίνεται 50 χρόνια για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική του αισθητική».

 

Πρόσφατα ξεκίνησες συνεργασία με την Kerastase ως ambassador. Τι σημαίνει να είσαι ambassador τής Kerastase, Ποιες είναι οι βασικές σου ευθύνες, τα καθήκοντά σου σαν ambassador του πετυχημένου brand,

Το να είσαι ambassador τής Kerastase κατ’ αρχήν είναι πολύ μεγάλη τιμή. Είναι ένα brand που 50 χρόνια τώρα αποτελεί τον κατευθυντήριο οδηγό για την περιποίηση των μαλλιών. Αυτό συνεπάγεται μια μεγάλη ευθύνη. Τα καθήκοντά μου σαν ambassador: να είμαι δίπλα στους κομμωτές, στους καταναλωτές, στις beauty και fashion editors, έτσι ώστε να τους επικοινωνήσω τη φιλοσοφία των προϊόντων που πραγματικά τα κάνει τόσο μοναδικά, για να πάρουν το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Τι πιστεύεις ότι κάνει τη σειρά couture styling της Kerastase ξεχωριστή,

Styling σημαίνει όγκος, σημαίνει λάμψη, σημαίνει κράτημα, υφή. Αυτές τις έννοιες η σειρά couture styling της Kerastase τις δίνει με ένα μοναδικό τρόπο, και τα προβλήματα που στο hair styling αντιμετωπίζαμε μέχρι σήμερα πλέον με τη χρήση αυτών των προϊόντων μηδενίζονται.


Ως ambassador τής Kerastase ποια είναι τα προϊόντα που αγαπάς περισσότερο,

Tα προϊόντα που αγαπώ περισσότερο είναι το Spray ? porter, που σου δίνει ένα απίστευτο look παραλίας και μπορεί να γίνει σε κάθε τύπο μαλλιών. Επίσης, το Forme Fatale, το οποίο είναι gel που το βάζεις σε βρεγμένα και σε στεγνά μαλλιά και δίνει απίστευτη λάμψη χωρίς να κολλάει. Και το νέο προϊόν: η Laque noir, που δίνει απίστευτο κράτημα χωρίς να στεγνώνει τα μαλλιά και φεύγει μ’ ένα απλόβούρτσισμα.


Η Ελληνίδα φοβάται να ακολουθήσει το καινούργιο και προτιμά να δει πρώτα πώς τα νέα looks αποτυπώνονται σε επωνύμους,

Η Ελληνίδα τώρα πλέον τολμά, αρκεί ο κομμωτής της να την πείσει για το τι θα δείξει κα- λύτερο πάνω της. Σίγουρα και η ταύτιση με κάποια celebrity βοηθάει.


Ποιες είναι οι επόμενες κυρίαρχες τάσεις,

Οι τάσεις είναι μαλλιά ελεύθερα οργανικά που να αναδεικνύουν το σχήμα τους και να κολακεύουν τα χαρακτηριστικά της γυναίκας. Το καλοκαίρι θα επικρατήσει το beach look, ακόμα και στις βραδινές εξόδους, με ένα ελαφρύ πιάσιμο. Spray ? porter, λοιπόν, το προϊόν του καλοκαιριού!

 

Από πού αντλείς έμπνευση,

Η έμπνευσή μου προέρχεται από οτιδήποτε μου δώσει ερέθισμα για να δημιουργήσω. Φτιάχνω μια εικόνα στο μυαλό μου, μετά τη σχεδιάζω και στη συνέχεια την υλοποιώ. Αυτά τα ερεθίσματα μπορεί να τα παίρνω από παντού: από τη μόδα, την τέχνη, τη φύση, το δρόμο, τον κινηματο- γράφο, την αρχιτεκτονική…

 

Πώς βλέπεις την κομμωτική τα επόμενα χρόνια,

Η κομμωτική, όπως και άλλα επαγγέλματα, έχουν την ανάγκη να εξελιχθούν. Οι άνθρωποι πλέον είναι πιο απαιτητικοί και δεν συγχωρούν λάθη και ειδικά λάθη που έχουν να κάνουν με την εμφάνισή τους. Η ποιότητα των υπηρεσιών και του αισθητικού αποτελέσματος θα ανεβεί και όποιος δεν θα μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς θα έχει πρόβλημα.

 

Τι ονειρεύεσαι για το μέλλον,

Όπως έχω πει και παλιότερα, ονειρεύομαι η κομμωτική να περάσει σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Θα πρέπει για μένα ο κομμωτής να είναι καλλιεργημένος αισθητικά, να έχει άρτιες τεχνικές γνώσεις, να γνωρίζει δερματολογία και να είναι δημιουργός τάσεων σ’ αυτό τον έμψυχο καμβά που είναι ο άνθρωπος.

Latest

Η DSQUARED2 παρουσιάζει τη Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024,

Η DSQUARED2 παρουσιάζει τη Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, που...

Ήταν όλοι εκεί! Στο BEST Opening των νέων γραφείων της “BESTSELLER” στην Ελλάδα!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Grand Opening των νέων...

Salon International 2024

Το Salon International 2024 θα είναι καλύτερο από ποτέ,...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο Μάρκος Ευθυμίου μας μιλά εφ΄ όλης της ύλης

Ο Μάρκος Ευθυμίου θεωρείται ο expert στα νυφικά χτενίσματα και παράλληλα έχει ένα μοναδικό ταλέντο στο να μεταλλάσσει ένα πρόσωπο σε "persona". Στόχος του είναι...

COLLECTION «FRACTALS» BY ΑΝΝΙΕ ΑΝΚΕRVIK

H Αnnie Ankervik μας παρουσιάζει τη νέα της collection «Fractals».

COTY & CHLO? ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑRIANE LABED ΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ

 

Η Ariane Labed είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος της Chlo?, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018. Η ηθοποιός θα αποτελέσει τη νέα, μοντέρνα ενσάρκωση της γυναίκας Chlo?.

Newsletter