TEO MASTER CLASS –ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

 

 

 

 

Επιμέλεια : Άννα Ανδρεώλα

 

 

 

Ο Γιώργος Σφακιανάκης συνεχίζει την ιστορία στην κομμωτική τέχνη. Όλα όσα κληρονόμησε από τον ΤΕΟ και η αγάπη του για τους συνεργάτες του αποτέλεσαν τον οδηγό του στην κομμωτική, και σήμερα μας παρουσιάζει άλλη μια πρωτοποριακή του ιδέα, το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο κομμωτικής.

 

Τον τελευταίο καιρό έγινε λόγος για το ΤΕΟ MasterClass. Τι ακριβώς είναι,

 

Το MasterClass είναι το πρώτο διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο που σχεδίασε και πραγματοποίησε η ομάδα μου. Πώς προέκυψε το ΤΕΟ MasterClass, Προέκυψε από διάφορους λόγους. Είναι το απόσταγμα 25 χρόνων εμπειρίας. Από τις ίδιες αξίες οι οποίες μας έχουν πάει μπροστά και συνεχώς μας βελτιώνουν. Έχουμε μια ομάδα η οποία εκπαιδεύει και εκπαιδεύεται. Έχει μια τεράστια τεχνογνωσία την οποία αποφασίσαμε να μοιραστούμε. Η ανάγκη της ίδιας της αγοράς και ιδιαίτερα η επιθυμία να βοηθήσουμε τους νέους να πάνε πιο γρήγορα μπροστά. Πολύς κόσμος ζει σε μια digital εποχή και θέλουμε να του παρέχουμε την εμπειρία μας σε αυτό το περιβάλλον (facebook, instagram, youtube).

 

 

 

Τι καινοτόμο έχει το ΤΕΟ Master Class,

 

Γενικά στον κόσμο συμβαίνουν πολύ σπουδαία πράγματα. Για την Ελλάδα είναι καινοτόμο. Είναι με τέτοιο τρόπο δομημένο το περιεχόμενό του για να καλύπτει τις ανάγκες της Ελληνίδας. Άλλη ανάγκη έχει η Νορβηγίδα και άλλη η Ελληνίδα. Είναι μια εξαιρετική παραγωγή (φωτισμός, λήψη, ήχος, πλάνα) με εικόνα HD 1080p και μπορείτε εύκολα να το διαπιστώσετε βλέποντας τα τρέιλερ στο teo.gr. Τι περιέχει η θεματολογία του, Το MasterClass έχει χωριστεί σε 4 μέρη, για να γίνει ακόμα πιο εύκολη και συμφέρουσα η πρόσβαση για τον κομμωτή. Στο 1ο μέρος δείχνουμε HairCut Tips όπου πρωταγωνιστούν οι ψαλιδιές. Μια απλή φαινομενικά ψαλιδιά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Στο 2ο και 3ο μέρος παρουσιάζουμε Κούρεμα Χρώμα Χτένισμα με τη μέθοδο Step by Step. Αναλυτικά και επεξηγηματικά δείχνουμε ακριβώς όσα κάνουμε στο κομμωτήριό μας. Το χρώμα ακολουθεί πάντα τη γραμμή του κουρέματος. Σε κάθε τεχνική κυριαρχεί η απλότητα. Στο 4ο μέρος έχουμε ένα Σινιόν και ένα Χτένισμα με χρήση flat iron και σίδερου. Ακούγεται απλό, αλλά γίνεται εντυπωσιακό όταν δείτε «μικρά» μυστικά στον τρόπο χειρισμού των εργαλείων από τις έμπειρες hair Stylists και πόσο αυτά βοηθούν τη δουλειά στο κομμωτήριο.

 

Γιατί να το δει ο κομμωτής το ΤΕΟ MasterClass,

 

Γιατί αυτό που δείχνουμε είναι ξεκάθαρα το τι ζητάει η Ελληνίδα σήμερα και πώς εμείς αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες της. Και βέβαια είναι ο πιο οικονομικός τρόπος ειδικά για την επαρχία να πάρει ποιοτική και συνεχή εκπαίδευση στο χρόνο και στο χώρο που επιθυμεί και να το δει όσες φορές θέλει και να το μοιρασθεί με τους συνεργάτες του. Ο τρόπος που το παρουσιάζουμε είναι απλός – γρήγορος – επεξηγηματικός και άμεσα την επόμενη μέρα να το εφαρμόσει στη δουλειά του.

 

 

 

Στον επόμενο τόνο, Ποια είναι τα σχέδιά σας, Στρατηγικά η εταιρεία θα επενδύσει στο κομμάτι της διαδικτυακής εκπαίδευσης. Άλλωστε είδαμε ότι το σεμινάριο που κάναμε είχε μεγάλη απήχηση και τα σχόλια ήταν πολύ καλά. Ήδη προετοιμαζόμαστε για το TEO MasterClass #2 το οποίο θα είναι έτοιμο τέλη Νοεμβρίου.

 

Είδαμε ότι δούλεψαν δύο ομάδες από τον όμιλο.

 

Η καλλιτεχνική ομάδα με διευθυντή τον Andy είναι η ομάδα εκπαίδευσης που χρόνια τώρα εκπαιδεύει τους συνεργάτες και σε αυτήν οφείλεται η καλή μας πορεία. Η Unplugged με υπεύθυνο τον Χάρη Τσιβελεκίδη είναι μια ομάδα που αποτελείται από νέα άτομα που έχουν μεγάλη δίψα για το καινούργιο και το διαφορετικό.

 

 

 

Latest

Το ονειρικό Χριστουγεννιάτικο ραrty της Sephora για το 2023

SEPHORA LET THERE BE SPARKS ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΑRTY ΤΗΣ...

TOP HAIR DUESSELDORF 2024: Χριστουγεννιάτικη Προσφορά – εκπτωτικά εισιτήρια!

Η προσμονή κορυφώνεται: Από τις 28 Νοεμβρίου θα ανοίξει...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

Ο Μάρκος Ευθυμίου μας μιλά εφ΄ όλης της ύλης

Ο Μάρκος Ευθυμίου θεωρείται ο expert στα νυφικά χτενίσματα και παράλληλα έχει ένα μοναδικό ταλέντο στο να μεταλλάσσει ένα πρόσωπο σε "persona". Στόχος του είναι...

COLLECTION «FRACTALS» BY ΑΝΝΙΕ ΑΝΚΕRVIK

H Αnnie Ankervik μας παρουσιάζει τη νέα της collection «Fractals».

COTY & CHLO? ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑRIANE LABED ΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ

 

Η Ariane Labed είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος της Chlo?, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018. Η ηθοποιός θα αποτελέσει τη νέα, μοντέρνα ενσάρκωση της γυναίκας Chlo?.

Newsletter