ΒΓΗΚΕ Η ΡΙΖΑ;

 

Η σειρά Hair Touch up έρχεται να δώσει τη λύση στην ανησυχία κάθε γυναίκας, την εμφάνιση της ρίζας, μέχρι την επόμενη επίσκεψή της στο κομμωτήριο.

Το Hair Touch up είναι ένα προϊόν εύκολο στη χρήση, που χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα, καλύπτοντας τις ρίζες σε δευτερόλεπτα. Ένα ομοιόμορφο και διακριτικό αποτέλεσμα που θα δώσει μία προσωρινή λύση μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο. Πρόκειται για ένα ιδανικό προϊόν, ανθεκτικό

στο νερό, το οποίο φεύγει με ένα λούσιμο.

 

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Τέσσερις μοναδικές αποχρώσεις, από μαύρο μέχρι ξανθό σκούρο, καλύπτουν κάθε δυνατό χρώμα και δίνουν την απάντηση στο μεγαλύτερο

άγχος των γυναικών. Το Hair Touch up είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσει η κάθε πελάτισσα το χρώμα της τις τελευταίες μέρες πριν από την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Latest

- Advertisment -
BusinessNews.gr

ΤΟ NGFL ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Ένα μικρό κομμάτι από αυτό που ζούμε, παρουσιάστηκε την Κυριακή 25.10 σε υπαίθριο χώρο 2500τμ, στο livefashionevent των νέων σχεδιαστών που έκανε την 8η παρουσίασή του, τηρώντας όλους τους όρους ασφαλείας.

Λαμπερό καλοκαιρινό party για το “Goya” Latino Gastrobar, το εντυπωσιακό meeting point των Νοτίων Προαστίων, που εγκαινίασε το ολοκαίνουργιο μενού του με την υπογραφή...

Το “Goya Latino Gastrobar” το διασημότερο Bar-Resto της Γλυφάδας (Γρηγορίου Λαμπράκη 34) άνοιξε τις πόρτες του για την καλοκαιρινή σεζόν παρουσία πολλών προσκεκλημένων και αγαπημένων φίλων του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που υποδέχτηκε γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας σε μια βραδιά όπου η διασκέδαση ήταν για άλλη μια φορά εγγυημένη.

H L’Oréal Professional Products εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην εκπαίδευση για την κομμωτική κοινότητα

 

Πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, η LOréal Professional Products φέρνει τη νέα εποχή της blended εκπαίδευσης παρουσιάζοντας τη νέα πλατφόρμα ACCESS και σύντομα τη νέα, ανακαινισμένη Ακαδημία. Η φυσική παρουσία και το digital περιεχόμενο συνδυάζονται για μια απόλυτα ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία με τη σφραγίδα της L’Oréal Professional Products.

Newsletter