ΑΜΒER BALAYAGE, ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ XΡΩΜΑΤΟΣ

 

 

Το 2019, η INOA επανεφευρίσκει την εμβληματική επαγγελματική Γαλλική Τεχνική, το Balayage, συσχετισμένη με μία νέα έμπνευση χρώματος για να πετύχει ένα ιδανικό πολυδιάστατο κεχριμπαρένια αποτέλεσμα. 

 

Ποια καλύτερη να ενσαρκώσει αυτή τη νέα ανερχόμενη υπηρεσία από την Alexa Chung, την πιο Frenchy Βρετανίδα it-girl. Έχει το τέλειο δίδυμο από ιριδίζοντα και κεχριμπαρένια ρεφλέ για ένα πολυτονικό Γαλλικό αποτέλεσμα.

 

TEΣΣΕΡΙΣ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΕΝΙΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

 

Με τις 4 νέες κεχριμπαρένιες αποχρώσεις, το Amber Balayage δημιουργεί ένα Γαλλικό και εκλεπτυσμένο πολυτονικό αποτέλεσμα: μία τέλεια και διακριτική ισορροπία μεταξύ ζεστών και ψυχρών ιριδιζόντων ρεφλέ.

Latest

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά Resveratrol – Lift

Η CAUDALIE καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά...

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

ΤΟ NGFL ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Ένα μικρό κομμάτι από αυτό που ζούμε, παρουσιάστηκε την Κυριακή 25.10 σε υπαίθριο χώρο 2500τμ, στο livefashionevent των νέων σχεδιαστών που έκανε την 8η παρουσίασή του, τηρώντας όλους τους όρους ασφαλείας.

Λαμπερό καλοκαιρινό party για το “Goya” Latino Gastrobar, το εντυπωσιακό meeting point των Νοτίων Προαστίων, που εγκαινίασε το ολοκαίνουργιο μενού του με την υπογραφή...

Το “Goya Latino Gastrobar” το διασημότερο Bar-Resto της Γλυφάδας (Γρηγορίου Λαμπράκη 34) άνοιξε τις πόρτες του για την καλοκαιρινή σεζόν παρουσία πολλών προσκεκλημένων και αγαπημένων φίλων του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που υποδέχτηκε γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας σε μια βραδιά όπου η διασκέδαση ήταν για άλλη μια φορά εγγυημένη.

H L’Oréal Professional Products εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην εκπαίδευση για την κομμωτική κοινότητα

 

Πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, η LOréal Professional Products φέρνει τη νέα εποχή της blended εκπαίδευσης παρουσιάζοντας τη νέα πλατφόρμα ACCESS και σύντομα τη νέα, ανακαινισμένη Ακαδημία. Η φυσική παρουσία και το digital περιεχόμενο συνδυάζονται για μια απόλυτα ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία με τη σφραγίδα της L’Oréal Professional Products.

Newsletter