COLORPHLEX, Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

 
Ήρθε και στην Ελλάδα το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα της δεκαετίας στον κλάδο της κομμωτικής. Μοριακή τεχνολογία φυτικής προέλευσης για επανασύνδεση των δεσμών της τρίχας εσωτερικά και θεαματική ενδυνάμωση κατά τη διαδικασία της βαφής και κάθε άλλης τεχνικής εργασίας. Πλέον το κομμωτήριο έχει στα χέρια του ένα μοναδικό πολυεργαλείο, που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του βαφείου και των τεχνικών εργασιών. (Αυστηρά επαγγελματικό προϊόν, 2 μπουκάλια – 2 στάδια). Έσπασε το φράγμα σε ό,τι περιορισμούς είχατε μέχρι σήμερα στη βαφή, στο ντεκαπάζ, στις ανταύγειες και σε άλλες τεχνικές εργασίες (περμανάντ, ισιωτική κ.λπ.)
·       Μοριακή επανασύνδεση των δεσμών της τρίχας εσωτερικά και γέμισμα των κενών της.
·       x4 φορές θεαματική ενδυνάμωση της τρίχας.
·       175% βελτίωση της ποιότητας της τρίχας.
·       Σχεδόν μηδενίζονται ο κίνδυνος σπασίματος της τρίχας και η φθορά στα μαλλιά.
·       Μέγιστη προστασία της τρίχας και επαναφορά των μαλλιών στην υγιή παρθενική τους κατάσταση.
·       Εξαιρετικό αποτέλεσμα χρώματος με μέγιστη διάρκεια.
 
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
·       Δραστική αλλαγή βαμμένων μαλλιών από σκούρα χρώματα σε ανοιχτά την ίδια ημέρα (π.χ από 1- 5 βάση σε 7-10) άφοβα και με εκπληκτικό αποτέλεσμα.
·        Δυνατότητα να κάνετε επαναληπτικά ξανοίγματα (π.χ. 2-3 ντεκαπάζ) την ίδια ημέρα άφοβα και συγχρόνως με εκ- πληκτικά αποτελέσματα στην ανασύσταση και την ποιότητα της τρίχας.
·       Τεχνικές εργασίες και βαφή σε κατεστραμμένα /ταλαιπωρημένα μαλλιά.
·       Περμανάντ / Iσιωτική / Θεραπείες κερατίνης και συγχρόνως ανταύγειες την ίδια ημέρα.
·       Λειτουργεί επίσης και ως αυτόνομη θεραπεία για κατεστραμμένα ή ταλαιπωρημένα μαλλιά.
 
ΦΥΤΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
Πατενταρισμένη φόρμουλα από λαχανικά με βάση το ColorStrong Complex, μια μοριακή φυτική πρωτεΐνη πατάτας. Η σύνθεσή του δεν περιέχει Parabens, θειικά άλατα, ΜΙ/MCI, φορμαλδεΰδη, PEG’s, τρικλοσάν. Λειτουργεί με όλες τις εταιρείες βαφών και τεχνικών προϊόντων χωρίς να αλλάζετε τίποτα στον τρόπο που δουλεύατε μέχρι σήμερα. (Ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή που χρησιμοποιείτε, δεν αλλάζετε το βαθμό του οξυζενέ).
 
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος/ Fyrom/ Αλβανίας: AMV Group of Companies. www.amvgroup.gr

Latest

Sold out premiere weekend για την Καίτη Γαρμπή στο νέο live club «LAV STAGE»!

Η «ντίβα της καρδιάς μας» με τις αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες,...

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive Masks.

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive...

| “Dress2unDress – Make A Wish”

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της...

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

ΤΟ NGFL ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Ένα μικρό κομμάτι από αυτό που ζούμε, παρουσιάστηκε την Κυριακή 25.10 σε υπαίθριο χώρο 2500τμ, στο livefashionevent των νέων σχεδιαστών που έκανε την 8η παρουσίασή του, τηρώντας όλους τους όρους ασφαλείας.

Λαμπερό καλοκαιρινό party για το “Goya” Latino Gastrobar, το εντυπωσιακό meeting point των Νοτίων Προαστίων, που εγκαινίασε το ολοκαίνουργιο μενού του με την υπογραφή...

Το “Goya Latino Gastrobar” το διασημότερο Bar-Resto της Γλυφάδας (Γρηγορίου Λαμπράκη 34) άνοιξε τις πόρτες του για την καλοκαιρινή σεζόν παρουσία πολλών προσκεκλημένων και αγαπημένων φίλων του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που υποδέχτηκε γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας σε μια βραδιά όπου η διασκέδαση ήταν για άλλη μια φορά εγγυημένη.

H L’Oréal Professional Products εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην εκπαίδευση για την κομμωτική κοινότητα

 

Πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, η LOréal Professional Products φέρνει τη νέα εποχή της blended εκπαίδευσης παρουσιάζοντας τη νέα πλατφόρμα ACCESS και σύντομα τη νέα, ανακαινισμένη Ακαδημία. Η φυσική παρουσία και το digital περιεχόμενο συνδυάζονται για μια απόλυτα ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία με τη σφραγίδα της L’Oréal Professional Products.

Newsletter