ERUPTEK, RESINTEK ΓΙΑ ENTYΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Oι Global Art Directors, Michael και Shay, πειραματίζονται και εξερευνούν το φαινόμενο της μεταμόρφωσης, με το όραμα να αλλάξουν την εικόνα των μαλλιών και να ξεκλειδώσουν νέες δυνατότητες στην τέχνη. Με έμπνευση από τη φύση στην πιο δημιουργική της στιγμή, η Sebastian επιλέγει δύο ισχυρά και εντελώς αντίθετα μεταξύ τους ακατέργαστα στοιχεία – την Ηφαιστειακή Στάχτη και το Κερί Carnauba- και τα ενσωματώνει στην πιο
προηγμένη τεχνολογία, για να δημιουργήσει νέα, ισχυρά προϊόντα, που μεταμορφώνονται διαρκώς, καθώς μετακινούνται από τη συσκευασία στα χέρια και στη συνέχεια στα μαλλιά. Το Eruptek συγκεντρώνει την ενέργεια του ηφαιστείου σε ένα κερί που μοιάζει με λάβα και το οποίο «εκρήγνυται» με την επαφή, δημιουργώντας πρωτόγνωρη υφή. Το πιο ανθεκτικό κερί στον κόσμο μετουσιώνεται στο Resintek, ένα κερί σε υγρή μορφή με εντυπωσιακή ανακλαστικότητα, που προσφέρει εύπλαστο κράτημα.
 
ΕRUPTEK
Το Eruptek, μια πάστα styling εμπνευσμένη από τη λάβα, συνδυάζει τη θερμότητα και την ενέργεια του ηφαιστείου και «εκρήγνυται» μόλις έρθει σε επαφή με τα μαλλιά, χαρίζοντας extreme όγκο και υφή. Το Eruptek απλώνεται στα μαλλιά και τα διαμορφώνει και τα σχηματοποιεί, δίνοντάς τους ασυνήθιστες μορφές, επιτρέποντας στον κομμωτή να απελευθερώσει τη δημιουργικότητά του και να δημιουργήσει πρωτότυπα σχήματα. Για να ενισχύσετε την «έκρηξη» και τον όγκο, μπορείτε να εφαρμόσετε μια δεύτερη στρώση από το Eruptek στα μαλλιά και να τα στεγνώσετε με πιστολάκι.
 
RESINTEK
Η εξελιγμένη σύνθεση του Resintek χρησιμοποιεί το κερί Carnauba, που είναι το πιο ισχυρό κερί στον κόσμο και αφού γίνει η επεξεργασία του, μετουσιώνεται σε ένα προϊόν styling που χαρίζει έντονη λάμψη και αποτέλεσμα που μπορεί να αναδιαμορφωθεί πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

Latest

Sold out premiere weekend για την Καίτη Γαρμπή στο νέο live club «LAV STAGE»!

Η «ντίβα της καρδιάς μας» με τις αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες,...

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive Masks.

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive...

| “Dress2unDress – Make A Wish”

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της...

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

ΤΟ NGFL ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Ένα μικρό κομμάτι από αυτό που ζούμε, παρουσιάστηκε την Κυριακή 25.10 σε υπαίθριο χώρο 2500τμ, στο livefashionevent των νέων σχεδιαστών που έκανε την 8η παρουσίασή του, τηρώντας όλους τους όρους ασφαλείας.

Λαμπερό καλοκαιρινό party για το “Goya” Latino Gastrobar, το εντυπωσιακό meeting point των Νοτίων Προαστίων, που εγκαινίασε το ολοκαίνουργιο μενού του με την υπογραφή...

Το “Goya Latino Gastrobar” το διασημότερο Bar-Resto της Γλυφάδας (Γρηγορίου Λαμπράκη 34) άνοιξε τις πόρτες του για την καλοκαιρινή σεζόν παρουσία πολλών προσκεκλημένων και αγαπημένων φίλων του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που υποδέχτηκε γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας σε μια βραδιά όπου η διασκέδαση ήταν για άλλη μια φορά εγγυημένη.

H L’Oréal Professional Products εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην εκπαίδευση για την κομμωτική κοινότητα

 

Πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, η LOréal Professional Products φέρνει τη νέα εποχή της blended εκπαίδευσης παρουσιάζοντας τη νέα πλατφόρμα ACCESS και σύντομα τη νέα, ανακαινισμένη Ακαδημία. Η φυσική παρουσία και το digital περιεχόμενο συνδυάζονται για μια απόλυτα ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία με τη σφραγίδα της L’Oréal Professional Products.

Newsletter