ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΑΝΑ

 
Της Άννας Ανδρεώλα
 
H KYANA ιδρύθηκε το 2006, όταν πέντε στελέχη από το χώρο του κομμωτηρίου αποφάσισαν να αποτολμήσουν ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα με επιτυχία.
 
Η ΚYANA έχει δημιουργήσει τη δική της δυναμική πορεία στο χώρο της κομμωτικής τέχνης. Μιλήστε μας για τη φιλοσοφία σας και ποιο θεωρείτε ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα.
 
Η ΚΥΑΝΑ ιδρύθηκε το 2006, με στόχο όχι μόνο την ανάπτυξη προϊόντων που θα κάλυπταν τις ανάγκες των επαγγελματιών κομμωτών, αλλά και τη συνεχή τους επιμόρφωση και εξέλιξη βάσει των τάσεων της μόδας. Η έμπνευση για δημιουργία, η κοινή πορεία με τους συνεργάτες (πελάτες) μας, η συνεχής επιμόρφωση και εκπαίδευσή τους, ο ενθουσιασμός και η δημιουργία, η φαντασία και οι λύσεις στα χέρια των κομμωτών, ενώ παράλληλα η ικανοποίηση των εργαζομένων και η κοινωνική συνεισφορά συνθέτουν τη φιλοσοφία μας. Μέσω της στρατηγικής διαφοροποίησης  η ΚΥΑΝΑ δημιούργησε αξία, αποκτώντας το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα, παρέχοντας δηλαδή υψηλού επιπέδου προϊόντα με έμφαση στην ποιότητα, την καινοτομία και το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών.
 
Ένα από τα ισχυρά σας στοιχεία είναι η εξαγωγική δράση των προϊόντων της ΚYANA. Πρόσφατα βρεθήκατε και στην Ιαπωνία, μιλήστε μας σχετικά.
 
Η εξωστρέφεια ήταν ευθύς εξ αρχής ο προσανατολισμός της ΚΥΑΝΑ και η υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών είναι τα βασικά όπλα στη φαρέτρα της εταιρείας στο εξωτερικό. Οι εξαγωγές συνεπάγονται σκληρή δουλειά και ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, γι’ αυτό φέτος η εταιρεία αποφάσισε να συμμετάσχει στη Διεθνή  Έκθεση Καλλυντικών COSME Tokyo. Η εμπειρία αυτή για τη μετέπειτα εξέλιξη της εταιρείας ήταν σημαντική, ενώ η γνώση που αποκομίσαμε ήταν πλούσια και χρήσιμη. Οι Ιάπωνες είναι ένας διαφορετικός κόσμος, ένας λαός που σέβεται απόλυτα, ενώ άλλες αρετές του είναι η ταπεινότητα, η διακριτικότητα, η ευγένεια, η σοβαρότητα, χαρακτηριστικά που προέρχονται από την παιδεία τους και με κάνουν να τους θαυμάζω. Πραγματικά, σε μια τέτοια κοινωνία αξίζει να ζεις, να δραστηριοποιείσαι και να επιχειρείς χωρίς άγχος και ρίσκο, παίρνοντας πίσω αυτό που επενδύεις και σου αξίζει.
 
Έχετε επενδύσει σημαντικά στην καινοτομία. Πιστεύετε ότι αυτή η στρατηγική έχει αποδώσει; Τι δείχνουν τα στοιχεία;
 
Η καινοτομία βασίζεται στη γνώση και δεν καθορίζει μόνο την επιτυχία μιας εταιρείας αλλά και τη διάρκεια ζωής της. Σε ένα περιβάλλον υψηλής αβεβαιότητας, η ΚΥΑΝΑ επενδύει συνεχώς σε καινοτομίες του marketing, που συνεπάγονται κυρίως αλλαγές στην εμφάνιση του προϊόντος και στην προώθηση. Η στρατηγική φαίνεται ότι αποδίδει για την εταιρεία μας, καθώς έχουν αναπτυχθεί οι υφιστάμενες αγορές και έχουν ανοιχτεί νέες, κυρίως όσον αφορά το εξωτερικό.
 
Διαβάστε αναλυτικά στο Estetica που κυκλοφορεί.

Latest

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive Masks.

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive...

| “Dress2unDress – Make A Wish”

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της...

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια...

50 Years “Georgoulis S.A”: Ένα ξεχωριστό Anniversary Event στον Άλιμο, που δεν έλειπε κανείς!

Τα 50 χρόνια της premium εταιρείας “Georgoulis S.A.”, Μπάνιο/...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

ΤΟ NGFL ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Ένα μικρό κομμάτι από αυτό που ζούμε, παρουσιάστηκε την Κυριακή 25.10 σε υπαίθριο χώρο 2500τμ, στο livefashionevent των νέων σχεδιαστών που έκανε την 8η παρουσίασή του, τηρώντας όλους τους όρους ασφαλείας.

Λαμπερό καλοκαιρινό party για το “Goya” Latino Gastrobar, το εντυπωσιακό meeting point των Νοτίων Προαστίων, που εγκαινίασε το ολοκαίνουργιο μενού του με την υπογραφή...

Το “Goya Latino Gastrobar” το διασημότερο Bar-Resto της Γλυφάδας (Γρηγορίου Λαμπράκη 34) άνοιξε τις πόρτες του για την καλοκαιρινή σεζόν παρουσία πολλών προσκεκλημένων και αγαπημένων φίλων του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που υποδέχτηκε γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας σε μια βραδιά όπου η διασκέδαση ήταν για άλλη μια φορά εγγυημένη.

H L’Oréal Professional Products εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην εκπαίδευση για την κομμωτική κοινότητα

 

Πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, η LOréal Professional Products φέρνει τη νέα εποχή της blended εκπαίδευσης παρουσιάζοντας τη νέα πλατφόρμα ACCESS και σύντομα τη νέα, ανακαινισμένη Ακαδημία. Η φυσική παρουσία και το digital περιεχόμενο συνδυάζονται για μια απόλυτα ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία με τη σφραγίδα της L’Oréal Professional Products.

Newsletter