ΙΝΟΑ, ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

 

 

Από το λανσάρισμά της, το 2009, η ΙΝΟΑ έχει αγγίξει τις καρδιές των κομμωτών και των καταναλωτών, χάρη στην αδιαμφισβήτητα μοντέρνα παλέτα των αποχρώσεών της. Εκείνοι έκαναν την αλλαγή και δεν θα γυρίσουν ποτέ ξανά στις παλιές τους συνήθειες. Ζήσε τη διαφορά. Νιώσε την INOA. Το 1909, ο Eugène Schueller φέρνει την επανάσταση στο χρώμα με την πρώτη βαφή μαλλιών.  Έναν αιώνα αργότερα, το 2009, η L’Oréal Professionnel λανσάρει την INOA. Η INOA, ένα πραγματικά πρωτοποριακό τεχνολογικό επίτευγμα, δεν είναι απλώς μια καινοτομία· είναι η επανάσταση στη βαφή των μαλλιών. Είναι μια μόνιμη βαφή μαλλιών με βάση τo έλαιo, χωρίς αμμωνία για ευχάριστο άρωμα, που δημιουργήθηκε από τη L’Oréal Professionnel για μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς. Και είναι η πρώτη στο είδος της!

 

Χάρη στην γκάμα των αποχρώσεών της, που καλύπτουν όλα τα επίπεδα τόνου, η INOA σημειώνει σταθερή επιτυχία. Ολοένα και περισσότεροι Hair Artists δηλώνουν «Πλέον χρησιμοποιώ INOA» και ότι δεν θα την άλλαζαν με τίποτα. 95% ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ είναι πλήρως ικανοποιημένοι με την INOA.* 96% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ που τη δοκίμασαν συμφωνούν.* 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ εφαρμογές INOA το χρόνο, παγκοσμίως.

 

Σήμερα, η INOA γίνεται πρότυπο. Σχεδιασμένη  να δημιουργεί χρωματικό αποτέλεσμα όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών,

 η INOA έχει κερδίσει την καρδιά των απανταχού Hair Artists και καταναλωτών!

AMBER BALAYAGE

Το 2019, η INOA επανεφευρίσκει την εμβληματική επαγγελματική γαλλική τεχνική, το Balayage, συσχετισμένη με μια νέα έμπνευση χρώματος, για να πετύχει ένα ιδανικό πολυδιάστατο κεχριμπαρένιο αποτέλεσμα.  Έχει τον τέλειο συνδυασμό από ιριδίζοντα και κεχριμπαρένια ρεφλέ για ένα πολυτονικό γαλλικό αποτέλεσμα. Mε το INOA Amber Balayage, επανεφευρίσκεται η εμβληματική τεχνική του balayage, δίνοντάς της διαφορετική διάσταση με τον νέο χρωματικό κόσμο του Amber.

 

4 ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΕΝΙΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ με ιριδίζοντα ρεφλέ, για τέλεια ισορροπία ψυχρών και θερμών τόνων.   3 ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Amber Balayage.   1 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΑΦΗΣ, για μαλλιά με βάθος και διάσταση.

Latest

Sold out premiere weekend για την Καίτη Γαρμπή στο νέο live club «LAV STAGE»!

Η «ντίβα της καρδιάς μας» με τις αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες,...

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive Masks.

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive...

| “Dress2unDress – Make A Wish”

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της...

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

ΤΟ NGFL ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Ένα μικρό κομμάτι από αυτό που ζούμε, παρουσιάστηκε την Κυριακή 25.10 σε υπαίθριο χώρο 2500τμ, στο livefashionevent των νέων σχεδιαστών που έκανε την 8η παρουσίασή του, τηρώντας όλους τους όρους ασφαλείας.

Λαμπερό καλοκαιρινό party για το “Goya” Latino Gastrobar, το εντυπωσιακό meeting point των Νοτίων Προαστίων, που εγκαινίασε το ολοκαίνουργιο μενού του με την υπογραφή...

Το “Goya Latino Gastrobar” το διασημότερο Bar-Resto της Γλυφάδας (Γρηγορίου Λαμπράκη 34) άνοιξε τις πόρτες του για την καλοκαιρινή σεζόν παρουσία πολλών προσκεκλημένων και αγαπημένων φίλων του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που υποδέχτηκε γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας σε μια βραδιά όπου η διασκέδαση ήταν για άλλη μια φορά εγγυημένη.

H L’Oréal Professional Products εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην εκπαίδευση για την κομμωτική κοινότητα

 

Πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, η LOréal Professional Products φέρνει τη νέα εποχή της blended εκπαίδευσης παρουσιάζοντας τη νέα πλατφόρμα ACCESS και σύντομα τη νέα, ανακαινισμένη Ακαδημία. Η φυσική παρουσία και το digital περιεχόμενο συνδυάζονται για μια απόλυτα ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία με τη σφραγίδα της L’Oréal Professional Products.

Newsletter