ΝΟΕΜΙE ΗUE, ΘΑΝΟΣ ΖΑΪΜΗΣ H EMΠNΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ COLLECTION ΝΕΟPOPULUX

 

Ποια ήταν η πηγή έμπνευσής σας σχετικά με τη νέα Collection neopopulux;

Η κύρια πηγή έμπνευσης για την collection neopopulux είναι η δεκαετία 1970 – 1980. Μια δεκαετία η οποία χαρακτηριζόταν από κομψότητα, καινοτομία και αισθητική. Παράλληλα, να μην ξεχνάμε ότι διανύουμε τη συνέχεια της εποχής όπου ο άνθρωπος κατέκτησε τη σελήνη, που σημαίνει καλπάζουσα φαντασία, όπως undercut και disconnection, συναντώνται σε όλα τα looks, ενώ παράλληλα χρωματίσαμε τα looks της συλλογής μας με χρώματα που συναντάμε  σε πολύτιμους λίθους και σε αντικείμενα της φύσης μέσω της τάσης colorful.

 

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να μεταφέρετε;

Το μήνυμα που θέλουμε να μεταφέρουμε είναι διπλό, αφενός στο εκπαιδευτικό κομμάτι της κομμωτικής λανσάρουμε κομψά μαλλιά με χαρακτήρα και δυναμική, αφετέρου στον πελάτη προτείνουμε εξατομικευμένα looks που τονίζουν την προσωπικότητά του και ταξιδεύουν τη φαντασία του.

 

 

Διαβάστε αναλυτικά στο τεύχος του Estetica Hellas που κυκλοφορεί.

Latest

Sold out premiere weekend για την Καίτη Γαρμπή στο νέο live club «LAV STAGE»!

Η «ντίβα της καρδιάς μας» με τις αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες,...

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive Masks.

Η Farcom Professional λανσάρει τις Go Vibrant Color Revive...

| “Dress2unDress – Make A Wish”

Συνάντηση επωνύμων για καλό σκοπό στο charity event της...

Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA “World of Private Label” 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μια...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

ΤΟ NGFL ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Ένα μικρό κομμάτι από αυτό που ζούμε, παρουσιάστηκε την Κυριακή 25.10 σε υπαίθριο χώρο 2500τμ, στο livefashionevent των νέων σχεδιαστών που έκανε την 8η παρουσίασή του, τηρώντας όλους τους όρους ασφαλείας.

Λαμπερό καλοκαιρινό party για το “Goya” Latino Gastrobar, το εντυπωσιακό meeting point των Νοτίων Προαστίων, που εγκαινίασε το ολοκαίνουργιο μενού του με την υπογραφή...

Το “Goya Latino Gastrobar” το διασημότερο Bar-Resto της Γλυφάδας (Γρηγορίου Λαμπράκη 34) άνοιξε τις πόρτες του για την καλοκαιρινή σεζόν παρουσία πολλών προσκεκλημένων και αγαπημένων φίλων του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που υποδέχτηκε γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας σε μια βραδιά όπου η διασκέδαση ήταν για άλλη μια φορά εγγυημένη.

H L’Oréal Professional Products εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην εκπαίδευση για την κομμωτική κοινότητα

 

Πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, η LOréal Professional Products φέρνει τη νέα εποχή της blended εκπαίδευσης παρουσιάζοντας τη νέα πλατφόρμα ACCESS και σύντομα τη νέα, ανακαινισμένη Ακαδημία. Η φυσική παρουσία και το digital περιεχόμενο συνδυάζονται για μια απόλυτα ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία με τη σφραγίδα της L’Oréal Professional Products.

Newsletter