ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΩΝ HAIRAWARDS 2019 BY ESTETICA HELLAS, GREEK HAIRDRESSING AWARDS

 

Στόχος των φετινών βραβείων είναι να αναδειχθούν και να επιβραβευτούν  οι καλύτερες κομμωτικές δημιουργίες στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα αποσκοπούν στην ανακάλυψη νέων ταλέντων και στην αναγνώριση  των καλύτερων επαγγελματιών σε 8 κατηγορίες. Η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Κ.Ε. και του ΠΣΒΑΚ.

Μέγας χορηγός της φετινής διοργάνωσης είναι η L’Oréal Professionnel.

Xoρηγοί είναι οι εταιρείες ΒMac Greece, Commo Interiors, Farcom Professional, INDOLA,και Kyana Professional Hair Products.

 

Υποστηρικτής backstage εξοπλισμού είναι η εταιρεία Aννα Ξένου, Event Sponsor η εταιρεία Αmuse. Χoρηγός Ηair Extensions είναι η εταιρεία ΗighLife, Xορηγός Μοdels Beauty Care η εταιρεία αναPLASIS. Τέλος Χορηγός Red Carpetείναι  το Villa Santi.

Latest

- Advertisment -
BusinessNews.gr

ΤΟ NGFL ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Ένα μικρό κομμάτι από αυτό που ζούμε, παρουσιάστηκε την Κυριακή 25.10 σε υπαίθριο χώρο 2500τμ, στο livefashionevent των νέων σχεδιαστών που έκανε την 8η παρουσίασή του, τηρώντας όλους τους όρους ασφαλείας.

Λαμπερό καλοκαιρινό party για το “Goya” Latino Gastrobar, το εντυπωσιακό meeting point των Νοτίων Προαστίων, που εγκαινίασε το ολοκαίνουργιο μενού του με την υπογραφή...

Το “Goya Latino Gastrobar” το διασημότερο Bar-Resto της Γλυφάδας (Γρηγορίου Λαμπράκη 34) άνοιξε τις πόρτες του για την καλοκαιρινή σεζόν παρουσία πολλών προσκεκλημένων και αγαπημένων φίλων του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που υποδέχτηκε γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας σε μια βραδιά όπου η διασκέδαση ήταν για άλλη μια φορά εγγυημένη.

H L’Oréal Professional Products εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην εκπαίδευση για την κομμωτική κοινότητα

 

Πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, η LOréal Professional Products φέρνει τη νέα εποχή της blended εκπαίδευσης παρουσιάζοντας τη νέα πλατφόρμα ACCESS και σύντομα τη νέα, ανακαινισμένη Ακαδημία. Η φυσική παρουσία και το digital περιεχόμενο συνδυάζονται για μια απόλυτα ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία με τη σφραγίδα της L’Oréal Professional Products.

Newsletter