Ευφάνταστα πιάτα ελληνικής κουζίνας με δημιουργικές πινελιές, μοντέρνες τεχνικές παρασκευής, υψηλή αισθητική και elegant ατμόσφαιρα, καθιστούν το Symposium Restaurant μια ξεχωριστή γευστική άφιξη γεμάτη έμπνευση και δημιουργικότητα. Έχοντας ως βασικά χαρακτηριστικά την προσιτή πολυτέλεια αλλά και τις πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας έχει ήδη καταφέρει να δώσει νέα διάσταση στον κόσμο της γεύσης κερδίζοντας τις εντυπώσεις.
Σύγχρονα μεσογειακά πιάτα που διεγείρουν τις αισθήσεις, όπως φάβα με κόκκινες φακές, φιλέτο μπακαλιάρου με φασόλια και τσορίθο και χειροποίητα νιόκι καρμπονάρα είναι μόνο κάποιες από τις μοναδικές γευστικές επιλογές που θα συναντήσει κανείς ενώ η μεγάλη ποικιλία χειροποίητων άρτων αποτελεί πραγματική πρόκληση. Η πρωτότυπη εκδοχή της σαλάτας Ceasar’s, “Ο Καίσαρας συναντά τον Πλάτωνα”, σίγουρα αποτελεί μια επιλογή που θα απολαύσουν οι επισκέπτες ενώ το παγωτό φέτα που συνοδεύει την ελληνική σαλάτα Symposium θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.
Η πλούσια λίστα κρασιών περιλαμβάνει ετικέτες από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες απογειώνοντας τις γευστικές δημιουργίες. Τέλος, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γλυκές απολαύσεις όπως ο «Μπαμπάς» με ρούμι να είναι μια ξεχωριστή επιλογή ανάμεσα σε άλλες καθώς και τα γευστικότατα χειροποίητα σπιτικά παγωτά που ολοκληρώνουν το γευστικό ταξίδι του Symposium.
Για τους λάτρεις του πρωινού, το Symposium διαθέτει έναν πλούσιο κατάλογο με απολαυστικές επιλογές όπως αυγά φούρνου, υπέροχα αυγά benedict, αφράτα pancakes και ολόφρεσκα κρουασάν, μεγάλη ποικιλία aπό λαχταριστές ομελέτες αλλά και υγιεινά smoothies για ένα πρωινό γεμάτο ενέργεια!
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το ξενοδοχείο Academia of Athens κατατάχθηκε στην πρώτη θέση στην κατηγορία παροχών υπηρεσιών F&B από όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Marriott στην Ελλάδα.