ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/6 Η ΛΑΜΠΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ HAIR AWARDS 2019 / GREEK HAIRDRESSING AWARDS BY L’ORÉAL PROFESSIONNEL

Σας περιμένουμε σε αυτή την λαμπερή τελετή τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 στις 19.30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.Μη ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας. Στόχος των φετινών βραβείων είναι να αναδειχθούν και να επιβραβευτούν οι καλύτερες κομμωτικές δημιουργίες στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα αποσκοπεί στην ανακάλυψη νέων ταλέντων και στην αναγνώριση των καλύτερων επαγγελματιών σε 8 κατηγορίες.Επίσης, onstageθα παραβρεθούν πέντε πετηχημένες κομμωτικές oμάδες όπου θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.Η τελετή τελεί υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Κ.Ε. και του ΠΣΒΑΚ. Μέγας χορηγός της φετινής διοργάνωσης είναι η L’Oréal Professionnel.Xoρηγοί είναι οι εταιρείεςΒMacGreece, CommoInteriors, FarcomProfessional, INDOLA, και KyanaProfessionalHairProducts. Υποστηρικτής backstage εξοπλισμού η εταιρεία Aννα Ξένου,EventSponsor η εταιρείαΑmuse. Χoρηγός Ηair Extensions η εταιρεία ΗighLife, Xορηγός Μοdels Beauty Care η εταιρεία αναPLASIS. Τέλος Χορηγός Red Carpet το Villa Santi.Να είστε εκεί!!!

 

Latest

Η Farcom Professional χορηγός του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η πόλη μας υποδέχτηκε ένα νέο κεφάλαιο αλληλεγγύης και...

Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director...

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα»

Οδυσσέα Ελύτη «Το Μονόγραμμα», 22/9/2023, ώρα 8:30μμ Ένας ερωτικός ύμνος...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

ΤΟ NGFL ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Ένα μικρό κομμάτι από αυτό που ζούμε, παρουσιάστηκε την Κυριακή 25.10 σε υπαίθριο χώρο 2500τμ, στο livefashionevent των νέων σχεδιαστών που έκανε την 8η παρουσίασή του, τηρώντας όλους τους όρους ασφαλείας.

Λαμπερό καλοκαιρινό party για το “Goya” Latino Gastrobar, το εντυπωσιακό meeting point των Νοτίων Προαστίων, που εγκαινίασε το ολοκαίνουργιο μενού του με την υπογραφή...

Το “Goya Latino Gastrobar” το διασημότερο Bar-Resto της Γλυφάδας (Γρηγορίου Λαμπράκη 34) άνοιξε τις πόρτες του για την καλοκαιρινή σεζόν παρουσία πολλών προσκεκλημένων και αγαπημένων φίλων του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που υποδέχτηκε γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας σε μια βραδιά όπου η διασκέδαση ήταν για άλλη μια φορά εγγυημένη.

H L’Oréal Professional Products εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην εκπαίδευση για την κομμωτική κοινότητα

 

Πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, η LOréal Professional Products φέρνει τη νέα εποχή της blended εκπαίδευσης παρουσιάζοντας τη νέα πλατφόρμα ACCESS και σύντομα τη νέα, ανακαινισμένη Ακαδημία. Η φυσική παρουσία και το digital περιεχόμενο συνδυάζονται για μια απόλυτα ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία με τη σφραγίδα της L’Oréal Professional Products.

Newsletter