AVEDA TEO ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

 

 

Πρόκειται για έναν μοναδικό χώρο όπου ο Γιώργος  Σφακιανάκης μαζί με την ομάδα του σε οδηγούν σε  μια τελετουργία ομορφιάς. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο ΤΕΟ είναι ο ηγέτης στον κομμωτικό χώρο στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια, με leader τον Γιώργο Σφακιανάκη.  Έχοντας μία σπουδαία ιστορία από τον πατέρα του, ΤΕΟ, διαμόρφωσε τη δική του μοναδική πορεία στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας. Με την καλλιτεχνική του ομάδα συμμετείχε σε διεθνή shows σε Παρίσι, Λονδίνο, Μιλάνο, Βαρκελώνη, Κωνσταντινούπολη, Τελ Αβίβ παρουσιάζοντας τη δουλειά του σε περισσότερους από 150.000 επαγγελματίες κομμωτές. Ο στόχος του κομμωτηρίου Aveda TEO είναι να επιφέρει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης σχετικά με την ομορφιά. Κάθε επισκέπτρια ανακαλύπτει την εσωτερική της ομορφιά σε μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα, αισθάνεται μοναδική, ταξιδεύει με τα αρώματα και ανακαλύπτει έναν κόσμο που αξίζει να σωθεί.

 

H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

 

Ο ιδρυτής της Aveda, Horst Rechelbacher, γεννήθηκε στην Αυστρία το 1941 και ξεκίνησε σαν κομμωτής. Η φιλοσοφία του είναι εμπνευσμένη από την ευαισθησία του για το περιβάλλον και το ευ ζην. Διαθέσιμη πλέον σε 30 χώρες, η Aveda δημιουργήθηκε από τον πολυβραβευμένο κομμωτή. Εμπνευσμένη από την Αγουρβέδα, την 5.000 ετών αρχαία ινδική θεραπευτική παράδοση, η Aveda αντιμετωπίζει την ομορφιά με ολιστικό τρόπο, κατά τον οποίο τα μαλλιά, το τριχωτό της κεφαλής, το σώμα και το δέρμα είναι ένα, οπότε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες φροντίζουν τις ανάγκες των πελατών από «την κορυφή ως την ψυχή». Την Aveda την εμπιστεύονται περισσότεροι από 50.000 επαγγελματίες ομορφιάς παγκοσμίως, ενώ τα προϊόντα βρίσκονται σε περισσότερα από 9.000 κομμωτήρια. Αξίζει να τονίσουμε ότι η Aveda είναι η πρώτη εταιρεία ομορφιάς στον κόσμο που κατασκευάζει τα προϊόντα της με 100% αιολική ενέργεια και η πρώτη εταιρεία που έχει υπογράψει το Ceres Principales το 1989, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που κινητοποιεί τις επιχειρήσεις να εφαρμόσουν πρακτικές οι οποίες δεν επιβαρύνουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, τη λειψυδρία ή άλλες προκλήσεις βιωσιμότητας.

Latest

Future & Transitions

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο “Future” που εξερεύνησε τα...

“Βασίλειος Κωστέτσος – Γαλλική Πρεσβεία”

Ο Διεθνής Έλληνας Δημιουργός Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την εμβληματική...
- Advertisment -
BusinessNews.gr

ΤΟ NGFL ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Ένα μικρό κομμάτι από αυτό που ζούμε, παρουσιάστηκε την Κυριακή 25.10 σε υπαίθριο χώρο 2500τμ, στο livefashionevent των νέων σχεδιαστών που έκανε την 8η παρουσίασή του, τηρώντας όλους τους όρους ασφαλείας.

Λαμπερό καλοκαιρινό party για το “Goya” Latino Gastrobar, το εντυπωσιακό meeting point των Νοτίων Προαστίων, που εγκαινίασε το ολοκαίνουργιο μενού του με την υπογραφή...

Το “Goya Latino Gastrobar” το διασημότερο Bar-Resto της Γλυφάδας (Γρηγορίου Λαμπράκη 34) άνοιξε τις πόρτες του για την καλοκαιρινή σεζόν παρουσία πολλών προσκεκλημένων και αγαπημένων φίλων του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που υποδέχτηκε γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας σε μια βραδιά όπου η διασκέδαση ήταν για άλλη μια φορά εγγυημένη.

H L’Oréal Professional Products εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην εκπαίδευση για την κομμωτική κοινότητα

 

Πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, η LOréal Professional Products φέρνει τη νέα εποχή της blended εκπαίδευσης παρουσιάζοντας τη νέα πλατφόρμα ACCESS και σύντομα τη νέα, ανακαινισμένη Ακαδημία. Η φυσική παρουσία και το digital περιεχόμενο συνδυάζονται για μια απόλυτα ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία με τη σφραγίδα της L’Oréal Professional Products.

Newsletter